Τρίτη 28.01.2020

Το συριζοπαραμύθι «Νίκος Γεωργιάδης»

|Της Ελένης Κριτσιδήμα|


Για να τελειώνει το συριζοπαραμυθάκι, που ακούει στ' όνομα "Νίκος Γεωργιάδης"...

1. Κανείς Μητσοτάκης υποχρεούται να λογοδοτήσει για σφάλματα/πάθη/λάθη/ εγκλήματα συνεργατών του και ούτε απαιτείται να τα γνωρίζει, πολλώ δε μάλλον όταν αυτά σχετίζονται με σεξουαλικές διαστροφές. Τι έγινε; Ξαφνικά σας νοιάζει τι κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρά του;

2. Αν κάτι οφείλει ο κάθε Μητσοτάκης... είναι η απομάκρυνση του προσώπου από το στενό περιβάλλον του, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου. Κι αυτό ο Μητσοτάκης το έκανε εν μία νυκτί.

3. Προσωπικά, αηδιάζω στην ιδέα του βιασμού, ακόμα και της ασέλγειας. Όμως σέβομαι τον έρωτα, ακόμα και τον αγοραίο. Πολύ περισσότερο την επιλογή της πορνείας, όπως και τους λόγους που κάποιοι οδηγούνται σε αυτήν.

4. Η ηλικία συναίνεσης στη σεξουαλική επαφή στη Μολδαβία είναι 16, σύμφωνα με το άρθρο 174. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κ. Γεωργιάδη για την κατηγορία της ασέλγειας κατά ανηλίκου άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση και κατά συρροή.

5. Σύμφωνα με την ψυχιατρική, ο παιδεραστής είναι αυτός, ο οποίος δεν έχει αρκεστεί μόνο στην φαντασίωση, αλλά έχει προχωρήσει στην έμπρακτη υλοποίησή της με κάποιο ανήλικο θύμα, με την άσκηση βίας ή/και κακοποίησης. Όπως προκύπτει από το 4 και τη δικογραφία, ο Γεωργιάδης δεν άσκησε βία, αντιθέτως είχε την απόλυτη συναίνεση των σεξουαλικών, εφήμερων συντρόφων του.

6. Αν κάτι πρέπει να σας προβληματίσει είναι η ποινή που του επιβλήθηκε... λες και διέπραξε ένα οικονομικό έγκλημα. Η παιδοφιλία είναι διαστροφή και από την απόφαση του δικαστηρίου προκύπτει πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει σωφρονιστικό - θεραπευτικό σύστημα. Προφανώς, δεν θα πάψει ο κάθε Γεωργιάδης να ορέγεται και να πηδ@αει ανήλικα (εδώ ή στο εξωτερικό, όπου επιτρέπεται) μόνο γιατί πλήρωσε στο ελληνικό Δημόσιο μερικές χιλιάδες ευρώ. Αν το Δικαστήριο του επέβαλλε ψυχιατρική παρακολούθηση ή συνεδρίες με ειδικούς... διορθώστε με, ελεύθερα.

7. Αν το 6 δεν σας αρκεί και θέλετε τροφή για περισσότερο προβληματισμό, μάθετε πως η Μολδαβία (πάμπτωχη δημοκρατία της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και νυν ανεξάρτητο κράτος σφηνωμένο μεταξύ Ουκρανίας και Ρουμανίας) είναι μια χώρα τεσσάρων και κάτι εκατομμυρίων ανθρώπων, που καταφθάνουν, από κάθε γωνιά του πλανήτη, σωματέμποροι για να εξασφαλίσουν ανήλικους και γυναίκες, με στόχο την εργασιακή και σεξουαλική εκμετάλλευση, αλλά και συμμορίες για την αρπαγή παιδιών από τα οποία αφαιρούν όργανα για μεταμόσχευση. Επίσης, η Μολδαβία κατατάσσεται πρώτη στις προτιμήσεις των κυκλωμάτων εμπορίας ανθρώπων (trafficking). Μήπως ευθύνεται και γι' αυτά ο Μητσοτάκης;

Τέλος,  σύμφωνα με τις αναρτήσεις της δικηγόρου των ανήλικων Ναταλία Μπαϊράμ (Natalia Βayram) και της δημοσιογράφου  Όλγα Τσιέκλεϊ (Olga Ceaglei), η Δικαιοσύνη του Κισινάου καταδίκασε σε φυλάκιση του διακινητές του κυκλώματος «Angel Κillers» αλλά όχι τους πελάτες του... Μαντέψτε γιατί! Αξίζουν, δε, συγχαρητήρια σε όσους κινητοποιούνται για να μπει ένα τέλος... στο απέραντο πορνείο που λέγεται "Μολδαβία".

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.