Απόστολος Μαγγηριάδης: Στην ΕΡΤ με διπλό ρόλο ο δημοσιογράφος

Κόσμος πάει και έρχεται το τελευταίο διάστημα στους τηλεοπτικούς σταθμούς με ονόματα να ανακοινώνονται συνεχώς καθώς τα κανάλια προετοιμάζουν πυρετωδώς τα νέα τους προγράμματα για την ερχόμενη σεζόν. Ένα ακόμα όνομα που ανακοινώθηκε είναι αυτό του Απόστολου Μαγγηριάδη ο οποίος από τον ΣΚΑΪ βρέθηκε στην ΕΡΤ.

Ο δημοσιογράφος, από την ερχόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην ΕΡΤ και μάλιστα με διπλό ρόλο αφού εκτός από παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00, θα επιμελείται και θα παρουσιάζει επίσης κάθε εβδομάδα, δύο πολιτικές εκπομπές που θα μεταδίδονται από το ERTNEWS.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ, για την ένταξη του Απόστολου Μαγγηριάδη στο δυναμικό της, αναφέρει: «Με έναν ακόμα καταξιωμένο δημοσιογράφο που έχει διαγράψει μια πολύ πετυχημένη διαδρομή στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο ενισχύει η ΕΡΤ τον ενημερωτικό της τομέα.

Ο Απόστολος  Μαγγηριάδης θα ενταχθεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο δυναμικό της ΕΡΤ, αλλά και του νέου ενημερωτικού καναλιού, ΕRTNEWS, με διπλό ρόλο.

Θα είναι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00, ενώ θα επιμελείται και θα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα, δύο πολιτικές εκπομπές που θα μεταδίδονται από το ERTNEWS.

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης έχει καλύψει το διπλωματικό και πολιτικό ρεπορτάζ και έχει εργαστεί για τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΪ και MEGA, όπως και για τις εφημερίδες Η Καθημερινή και Τα Νέα. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις διεθνείς σχέσεις και στη δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης».