Αράχωβα: Έφοδος των Αρχών στο «Υπουργείο» των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» (video)

Πριν από λίγο άνδρες του Α.Τ Αράχωβας μαζί με κλιμάκιο της ΑΑΔΕ και υγειονομικών υπηρεσιών πραγματοποίησαν έφοδο στο  «Υπουργείο» που άνοιξαν οι «Θεματοφύλακες των Συντάγματος» στην Αράχωβα.

«Εκεί δεν υπάρχει νόμος για τον κορωνοϊό» διατυμπάνιζαν οι άνθρωποι που στελεχώνουν το λεγόμενο «Υπουργείο Θεραπείας» και όπως φαίνεται δεν υπήρχε γενικότερα κανένας νόμος, ούτε κάποιο έγγραφο για την σύσταση του εν λόγω «καταστήματος».

Δείτε το βίντεο:

Όπως δήλωσε στο newsit.gr, ο δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας, Γιάννης Σταθάς, τα άτομα αυτά έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αρχές για μη χρήση μάσκας, αλλά και για την προτροπή σε τρίτους να μη φορούν μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό.

«Είναι γνωστοί εδώ πέρα οι συγκεκριμένοι, είναι προβληματικοί. Δεν ασχολείται κάποιος εδώ σοβαρά μαζί τους. Την Πέμπτη άνοιξαν και την Παρασκευή έκανα προφορική καταγγελία στην αστυνομία. Έκανα χθες γραπτή καταγγελία προς τον Εισαγγελέα, προς την Εφορία, έστειλα σε όλες τις υπηρεσίες γιατί δεν υπήρχε κανένα έγγραφο γι’αυτό το μαγαζί και σήμερα επιλήφθηκαν όλες οι αρχές. Η προσαγωγή των τεσσάρων ατόμων έγινε σήμερα το πρωί και βρίσκονται εκεί. Σήμερα πήγαν στο μαγαζί οι υπηρεσίες: Εφορία, αστυνομία και υγειονομικό και το μαγαζί είναι πλέον κλειστό».