Άρθρο Μαρίας Μιχελή, υποψήφιας βουλευτή Δωδεκανήσου με το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ

Σε έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται, σε έναν κόσμο τον οποίο αναθεωρητικές δυνάμεις προσπαθούν να αλλάξουν, η Ελλάδα οφείλει να μεριμνά και να προετοιμάζεται τόσο διπλωματικά όσο και στρατιωτικά για ενδεχόμενα που κάποτε φάνταζαν αδιανόητα.
Η εθνική ακεραιότητα και ανεξαρτησία είναι αδιαπραγμάτευτες. Η στήριξη στις Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να είναι διαρκής και ουσιαστική! Τα επικοινωνιακά τερτίπια και τα πολιτικά παιχνίδια δεν έχουν χώρο και ούτε πρέπει να ακουμπούν τους άγρυπνους φρουρούς της πατρίδας μας.
Η ενίσχυση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με τα πλέον κατάλληλα και σύγχρονα μέσα αλλά και η έμπρακτη στήριξη και αναγνώριση της προσπάθειας του συνόλου των ένστολων είναι αναγκαία.
Στα ψέματα και τον τουρκικό αναθεωρητικό του Ερντογάν, οφείλουμε να απαντήσουμε με αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα. Η Ελλάδα πρέπει να είναι για όλα προετοιμασμένη και να μην φοβάται τίποτα και κανέναν.
Αποτελούμε παράγοντα σταθερότητας και συνεργασίας στην περιοχή, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να ενισχυθούμε με όλα εκείνα τα μέσα τα οποία θα μας βοηθήσουν να είμαστε αυτάρκεις και ανεξάρτητοι.
Με κύριο γνώμονα τα εθνικά δίκαια της πατρίδας, με αυτά θα προχωρούμε και αυτά θα στηρίζουμε, όσο και αν κάποιοι επιθυμούν το αντίθετο. Ήρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, χωρίς τις φοβικότητες και τα λάθη του παρελθόντος.
Άμεση στήριξη όλων των σωμάτων ασφαλείας, αναβάθμιση του θεσμού της εθνοφυλακής, στήριξη των ακριτικών περιοχών. Οποίος επιχειρήσει συμβιβασμούς και εκπτώσεις στα εθνικά ζητήματα θα βρει απέναντι το σύνολο του ελληνικού λαού.
Η ΠΑΤΡΙΔΑ πάνω από όλα!
Μαρία Μιχελή 
Φιλόλογος
Μεταπτυχιακό Ευρωπαϊκή Πολιτική & Διακυβέρνηση
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ με το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ