Ασημακόπουλος: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

Τι αποκάλυψε ο πρώην παίκτης.

 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο τελευταίος που αποχώρησε από το Survivor. Ο 29χρονος fashion designer έφτασε μια «ανάσα» από τον ημιτελικό, ωστόσο μας συγκίνησε όλους όταν κατά τη διάρκεια που ανακοινώθηκε το όνομά του από τον Γιώργο Λιανό είπε ότι τα χρήματα που κέρδισε από το παιχνίδι θα τα δωρίσει στα παιδιά με καρκίνο.

Σήμερα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Love it και αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, την αποχώρησή του, τους καβγάδες και τον Σάκη με τη Μαριαλένα. Επίσης, εξήγησε τους λόγους που τον τελευταίο καιρό απομακρύνθηκε από τους amigos.

«Δε περίμενα ποτέ ότι θα φτάσω τόσο μακριά. Για μένα ήταν άθλος που το κατάφερα. Η σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα ίσως είναι μια στρατηγική για να πάνε μακριά στο παιχνίδι. Ίσως να έχουν καταλάβει πως αυτό αρέσει στον κόσμο. Αν είναι αληθινό θα κρατήσει και όταν οι κάμερες σβήσουν. Ο Σάκης έχει παρακολουθήσει το παιχνίδι και ξέρει πράγματα για τους στόχους, τους ανθρώπους, πώς μπορεί να πλησιάσει κάποιους ανθρώπους…

Με τον Κόρο είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα στο ξενοδοχείο. Για μένα θα ήθελα να είναι ο νικητής. Είναι πραγματικός Survivor. Μπορεί να άλλαξε η στάση του Ηλία απέναντί μας και όχι η δική μας απέναντι στον Ηλία. Ο Ηλίας έπαιζε εκ του ασφαλούς με τον Σάκη και ήξερε ότι δε θα βγει υποψήφιος. Εκεί πειραχτήκαμε. Είδαμε τη συμπεριφορά του Ηλία να αλλάζει και να πλησιάζει τον Σάκη. Πράγματα που δεν τα είχε κάνει πιο παλιά.

Είναι περίεργο ένας άνθρωπος να έχει καλές σχέσεις με όλους, ενώ έχει πει πράγματα για αυτούς. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Θεωρώ για να πάει παρακάτω στο παιχνίδι. Έχει μια διπλωματική στάση στο παιχνίδι. Όταν ο Ηλίας έχασε την προστασία των amigos ξεκίνησε να πλησιάζει τον Σάκη. Ο Κόρο είχε πει στον Ηλία ότι δεν του αρέσει η διπλωματική στάση του. Δε στενοχωρήθηκε με τη στάση του Ηλία. Δεν του κάναμε κάτι. Ίσα-ίσα, αυτός μας έκανε» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Ασημακόπουλος.