Αθηνά Οικονομάκου: «Απολαμβάνω το διάλειμμα από την τηλεόραση, δεν μου λείπει καθόλου»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ερχομό της κόρης της, Σιέννα.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά και δήλωσε πως αντιμετώπισε πιο ήρεμα το θέμα της μητρότητας αυτή τη φορά, αφού είναι μαθημένη πλέον, από τον γιο της, Μάξιμο.

Όπως ανέφερε, ο γιος της πήρε με πολύ καλό μάτι τον ερχομό της αδερφής του στο σπίτι τους. «Μέχρι τώρα τα πάνε καλά, είναι πολύ τρυφερός μαζί της, την αγκαλιάζει, τη φιλάει. Τώρα όμως, που η μικρή έχει αρχίσει και εκφράζεται, τον βλέπω λίγο προβληματισμένο. Σου λέει “δεν θα είναι για πάντα κουκλάκι, δεν θα μείνει έτσι”», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

 

Όσο για το αν η ίδια ήθελε αγοράκι ή κοριτσάκι, η ηθοποιός απάντησε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα. Όταν όμως, έμαθε για την πρώτη της εγκυμοσύνη, ήθελε αγοράκι.

«Είμαι πιο ήρεμη με τη Σιέννα, το απολαμβάνω πραγματικά, δεν αγχώνομαι, όπως τότε με τον Μάξιμο», δήλωσε και στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν έχω τις ίδιες ανασφάλειες, τις αγωνίες. Είμαι άλλη μαμά, είμαι πολύ ευτυχισμένη. Στο πρώτο παιδί ήμουν προβληματισμένη, ταραγμένη, πολύ φορτισμένη συναισθηματικά. Δεν μπορούσα να το απολαύσω».

Τέλος, για την απουσία της από την τηλεόραση, εξήγησε πως δεν νιώθει περίεργα, ούτε της λείπει. «Ήταν πολλά τα χρόνια που έκανα καθημερινή σειρά. Ήμουν σε 10ωρα γυρίσματα και είχα κουραστεί πολύ. Το έχω απολαύσει αυτό το διάλειμμα. Δεν έχω σταματήσει ποτέ από το 2007 που ξεκίνησα. Το θέατρο μου έχει λείψει πολύ, αλλά θα ζοριζόμουν πολύ να κάνω σεζόν για ένα 6μηνο ή 7μηνο», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε πως η παρουσίαση δεν είναι κάτι που ονειρεύεται, αλλά αν υπήρχαν οι σωστές συνθήκες, θα το έκανε.