Αυτό είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό αυτοκίνητο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνο!

Το δεύτερο concept της Voyah που ανήκει στην Dongfeng, λέγεται i-Land και είναι προφανώς το πιο εντυπωσιακό πρωτότυπο που μπορεί να δει κανείς στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου.

Ενώ το Voyah i-Free έχει χαρακτηριστικά SUV, το i-Land είναι ένα κομψό δίθυρο που παρουσιάζει τη φιλοσοφία σχεδιασμού της μάρκας και υποστηρίζεται από την προηγμένη πλατφόρμα της ESSA της Dongfeng.

Όσον αφορά το στυλ, η ιδέα του i-Land έχει sport σχεδιασμό ο οποίος επιτρέπει τη χρήση ενός συμπαγούς ηλεκτρικού κινητήρα. Αυτό είναι πιο αξιοσημείωτο στο μπροστινό άκρο όπου, αντί για μάσκα, υπάρχουν δύο μεγάλα «κανάλια» διοχέτευσης αέρα στην καμπίνα, ενώ οι πλευρές του προφυλακτήρα έχουν μεγάλα ανοίγματα δημιουργώντας μια ιδιαίτερα δυναμική όψη.

Το πρωτότυπο «πατάει» πάνω σε τεράστιους τροχούς με ροζ χρυσές ακτίνες και βουρτσισμένο νίκελ. Οι πλευρές αποκαλύπτουν επίσης μια σειρά από πολύ μεγάλες πόρτες και μια κομψή οροφή, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν λεπτές λυχνίες LED, μια φωτεινή μπάρα και ευμεγέθη γράμματα για το όνομα της εταιρείας «Voyah».


Στα highlights του μοντέλου, είναι το φως για τα φρένα που είναι εμπνευσμένο από την F1 και ο έντονος διαχύτης. Το εσωτερικό του i-Land είναι ανάλογα προχωρημένης αισθητικής με το αμάξωμα. Στο ταμπλό βλέπουμε μια ενιαία μεγάλη οθόνη που εκτείνεται σε όλο του το πλάτος. Η Voyah έχει σχεδιάσει επίσης και στο τιμόνι θέση για οθόνη αφής αντί για τους κλασικούς διακόπτες. Όσον αφορά το όνομα του μοντέλου, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το «i» παραπέμπει στο «έξυπνο», ενώ το «L» είναι για πολυτέλεια, το «A» είναι για την αυτονομία, το «N» για τη φύση και το «D» για το Delicate- που παραπέμπει στην ευελιξία. Δεν είναι γνωστό εάν το i-Land θα εξελιχθεί σε μοντέλο παραγωγής, αλλά η Voyah έχει δεσμευτεί να λανσάρει το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο μέσα στο 2021 και να ακολουθεί τουλάχιστον ένα νέο αυτοκίνητο κάθε χρόνο.