Αυτό είναι το νέο Mitsubishi Outlander χωρίς καμουφλάζ (Pics)

H Mitsubishi μας αποκαλύπτει την τελική μορφή του νέου Outlander, το οποίο θα κάνει επίσημο ντεμπούτο μέσα στο 2021.

Το μεσαίων διαστάσεων ιαπωνικό SUV βρίσκεται στην αγορά από το 2001, ενώ μέσα σε δύο δεκαετίες έχει καταφέρει να σημειώσει αρκετές καλές πωλήσεις, κυρίως στις αγορές της Μ. Βρετανίας, Ολλανδίας, καθώς και στις σκανδιναβικές χώρες.

Πλέον η Mitsubishi βρίσκεται ένα βήμα πριν την επίσημη παρουσίαση της 4ης γενιάς Outlander, η οποία σχεδιαστικά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον προκάτοχό της. Όπως παρατηρούμε από τις φωτογραφίες, οι υπεύθυνοι προϊόντος έχουν ακολουθήσει πιστά τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο όλων των νέων μοντέλων της εταιρείας.

Το πρώτο πράγμα που δίνει μία διαφορετική και σαφώς φρέσκια νότα στο αμάξωμα του Outlander είναι η μάσκα Dynamic Shield που γνωρίζουμε ήδη από τα Eclipse Cross και L200, τα στενά φωτιστικά σώματα LED, με διπλή επιφάνεια, η πληθώρα αεροδυναμικών στοιχείων και η χρωμιωμένη γρίλια. Οι πληροφορίες για το εσωτερικό είναι εξαιρετικά περιορισμένες, αλλά σύμφωνα με πηγές μέσα από το εργοστάσιο η καμπίνα θα είναι σαφώς ποιοτικότερη, ενώ αναβαθμισμένο θα είναι και το επίπεδο εξοπλισμού, με την υιοθέτηση ενός ψηφιακού πίνακα οργάνων.

Τέλος, αυτό που γνωρίζουμε σχετικά με τα μοτέρ, είναι η ύπαρξη ενός plug-in συνόλου, που θα περιλαμβάνει ένα τετρακύλινδρο θερμικό σύνολο 2,4 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα, ενώ η ηλεκτρική αυτονομία θα φτάνει τα 70 χλμ.