Είσαι από εκείνους που το έχουν στο συρτάρι για το ενδεχόμενο που θα χρειαστεί να το χρησιμοποιήσεις, αλλά ποτέ δε συμβαίνει; Σου έχουμε λύση.
Το ανοιχτήρι για τις κονσέρβες είναι ένα από αυτά τα gadgetάκια που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας, αλλά ελάχιστοι χρησιμοποιούμε. Είναι κάπως… άσχημο και δύσκολο στη χρήση. Ειλικρινά ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί θεωρείται must σε κάθε κουζίνα, αφού λίγες είναι οι φορές που αγοράζουμε κονσέρβες πια. Όλα αυτά μέχρι που μάθαμε μια ιδιαίτερη «μυστική» χρήση του!
Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να ανοίξουμε τις πλαστικές συσκευασίες διαφόρων προϊόντων. Ξέρεις για ποιες λέμε: Για εκείνες που είναι φτιαγμένες να «επιζήσουν» μετά από πυρηνική έκρηξη και δεν ανοίγουν ούτε με ψαλίδι, ούτε με κουζινομάχαιρο (ναι το έχουμε δοκιμάσει!). Ε λοιπόν ανοίγουν πανεύκολα με το ανοιχτήρι κονσέρβας!