Αυτά τα ζώδια θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα

Τρία ζώδια έχουν τα καλύτερα εβδομαδιαία ωροσκόπια για τις 5 – 11 Ιουνίου 2023. Αλλά πριν φτάσουμε σε αυτά, εδώ είναι το μήνυμα της εβδομάδας για όλους. Το ταξίδι σας προς την αγάπη ξεκινά μέσα σας. Πώς αλλιώς θα ξέρετε τι να προσέξετε και ποιον να αποφύγετε;

Καθώς λοιπόν η Σελήνη διέρχεται από τον Αιγόκερω, τον Υδροχόο και τους Ιχθείς αυτή την εβδομάδα, εστιάστε μέσα σας και κάντε αυτό που είναι σωστό για εσάς. Αν είστε σε σχέση, μην σκύβετε το κεφάλι και μην ξεχνάτε τις ανάγκες σας. Και αν είστε μόνοι, υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι είστε αξιαγάπητοι και επιθυμητοί. Τι κι αν δεν έχετε βρει ακόμα την αδελφή ψυχή σας; Μια μέρα θα το κάνετε.

Τα ζώδια που θα έχουν μια πολύ θετική εβδομάδα:

Καρκίνος
Η εβδομάδα θα είναι σχετικά χαλαρή. Ακόμα και όταν η Σελήνη περάσει στον Αιγόκερω (το απέναντι ζώδιο σας), ο Ποσειδώνας, ο Κρόνος και ο Δίας σας καλύπτουν. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώθετε αρκετά τεμπέληδες ή κουρασμένοι αυτή την εβδομάδα. Αλλά αν αναλογιστείτε πόσα σκαμπανεβάσματα έχετε περάσει, ειδικά μετά την πανδημία, αυτή η χαλαρή περίοδος είναι ό,τι πρέπει. Διασκεδάστε με τους φίλους σας. Πηγαίνετε σινεμά, φτιάξτε τα νύχια ή τα μαλλιά σας ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να κάνετε. Απλά να θυμάστε ότι θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με τις κόκκινες σημαίες όταν κάνετε σχέση ή βγαίνετε με άτομα αυτή την περίοδο. Αν βρίσκεστε σε σχέση η διασκέδαση είναι μονόδρομος. Αφήστε τον αυθόρμητο εαυτό σας να πάρει τα ηνία και διοργανώστε ένα συναρπαστικό ραντεβού.

Σκορπιός
Η αρχή της εβδομάδας θα είναι αρκετά καλή για εσάς. Ειδικά η Τετάρτη. Όλες οι πλανητικές ενέργειες είναι εστιασμένες αλλού αυτή την περίοδο. Έτσι, πετάτε κάτω από το ραντάρ των κοσμικών αναταράξεων και άλλων ενοχλητικών πλανητικών κινήσεων. Κάποιοι από εσάς μπορεί ακόμη και να λάβετε ένα αναπάντεχο και θετικότατο νέο από το αφεντικό σας στη δουλειά. Μπορεί ακόμη και να βρείτε τον εαυτό σας πιο εμπνευσμένο από ό,τι συνήθως αυτή την εβδομάδα. Μην κρατάτε τον εαυτό σας πίσω. Αφήστε τους τη δημιουργικότητά σας να πάρει τα ηνία. Σε θέματα καρδιάς, μπορεί να νιώθετε λίγο απογοητευμένοι αυτή την περίοδο. Ο Πλούτωνας απέναντι από την Αφροδίτη και τον Άρη ευθύνεται γι’ αυτό. Αλλά μην ανησυχείτε. Με αργά και σταθερά βήματα, θα δείτε πως όλα θα βελτιώνονται.

Υδροχόος
Υδροχόοι, η καλή τύχη δεν εμφανίζεται πάντα ως ιππότης με αστραφτερή πανοπλία ή ως ένα τυχερό διάλειμμα την πιο κατάλληλη στιγμή. Μερικές φορές εμφανίζεται στη ζωή σας ως «καταστροφή» που στην πραγματικότητα δεν είναι καταστροφή. Κάτι τέτοιο θα συμβεί αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να νιώσετε ότι η εξουσία σας αμφισβητείται. Ή ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν σας θέλουν κοντά τους. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αντιμετωπίσετε ακόμη και απόρριψη στον έρωτα. Ωστόσο, βρίσκεστε στη λίστα με τα καλύτερα ωροσκόπια επειδή δεν έχετε ιδέα πόσες σφαίρες θα αποφύγετε εξαιτίας αυτών των ενοχλήσεων ή των επιβαρυντικών περιστάσεων. Με τον Άρη και την Αφροδίτη να βρίσκονται και οι δύο στον Λέοντα αυτή την περίοδο, οι δεσμοί σας περνούν κρίση ή έρχονται στο φως καταστάσεις που θα έπρεπε να έχετε αντιμετωπίσει παλαιότερα. Μην αγνοείτε τα σημάδια. Να είστε ακλόνητοι στα πραγματικά σας θέλω και θα δείτε τον εαυτό σας να ξεπερνά αυτή την καταιγίδα.