Αυτοί είναι οι πιο τσιγκούνηδες του ζωδιακού

Ποιοι έχουν καβούρια στις τσέπες;

 

Από τα μεγαλύτερα ελαττώματα ενός ανθρώπου είναι για πολλούς η τσιγκουνιά.

Είτε πρόκειται για φίλο, συνάδελφο είτε για ερωτικό σύντροφο το να ζεις με έναν άνθρωπο που μετράει τα λεφτά με μανία είναι πολύ δύσκολο.

Ποια είναι όμως τα ζώδια που έχουν μεγαλύτερη ροπή στην τσιγκουνιά;

Ταύρος

Άλλοι τους χαρακτηρίζουν τσιγκούνηδες και άλλοι αποταμιευτές. Το σίγουρο είναι ότι οι Ταύροι δεν θέλουν να ξοδεύουν χρήματα και πρέπει να το σκεφτούν δύο και τρεις φορές για να προβούν σε μια αγορά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρουν ακριβώς που έχουν χαλάσει τα λεφτά τους και σίγουρα θα περιμένουν τις προσφορές για να ψωνίσουν.

Παρθένος

Το ελάττωμα του Παρθένου δεν είναι ακριβώς η τσιγκουνιά αλλά η ανασφάλεια. Δεν είναι ότι δεν θέλει να χαλάσει τα λεφτά του, απλώς πάντα φοβάται ότι δεν θα του φτάσουν. Δεν θέλει να ανακατεύεται κανείς με τους λογαριασμούς του και πάντα έχει τον έλεγχο των οικονομικών του.

Αιγόκερως

Εδώ μιλάμε για τον άρχοντα της τσιγκουνιάς κυρίως στην καθημερινότητά του. Ο Αιγόκερως είναι ικανός να μην έρθει στο πάρτι σου για να μην σου πάρει δώρο και φυσικά για γάμο ούτε λόγος. Πολυέξοδη συνήθεια!

Σκορπιός

Όταν όλοι οι άλλοι μαζεύουν χρήματα για να αγοράσουν κάτι ή για να νιώθουν ασφάλεια ο Σκορπιός το κάνει γιατί έτσι. Ο Σκρουτζ του ζωδιακού κύκλου έχει εμμονή με τα χρήματα και σίγουρα είναι δύσκολο να συμβιώνεις μαζί του.