Βαρουφάκης για Τρύφωνα Αλεξιάδη: Μου είχε ζητήσει να διώξω τη γ.γ. Σαβαΐδου και να βάλω εκείνον

374

Τι δήλωσε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

 

Τα βέλη του προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό, Τρύφωνα Αλεξιάδη έστρεψε από τη βουλή ο επικεφαλής του Μέρα25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Μιλώντας στο νομοσχέδιο για την ΑΑΔΕ, ο κ. Βαρουφάκης αποκάλυψε πως το 2015, όσο ήταν υπουργός Οικονομικών, ήρθε «ένας κύριος συνδικαλιστής» και του είπε ότι θα έπρεπε να διώξει την επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και να τοποθετήσει τον ίδιο επειδή είναι «καλύτερος».

« Ο άνθρωπος αυτός είναι εδώ στην αίθουσα σήμερα, ο κ. Αλεξιάδης. Είχε και το θράσος να αναφερθεί σε αυτά που κάνετε ως πολιτική Βαρουφάκη», σημείωσε με νόημα.

Απαντώντας ο κ. Αλεξιάδης χαρακτήρισε «άθλιο ψέμα» την αναφορά του συναδέλφου του, λέγοντας πως ποτέ δεν ζήτησε να φύγει η κ. Σαββαΐδου.

«Είναι άθλιο ψέμα ότι ο Αλεξιάδης ζήτησε να βγει η Σαβαΐδου! Ευτυχώς στο ΥΠΟΙΚ γνωρίζουν οι πάντες αν είναι αληθές αυτό ή όχι! Αναμένω τεκμήρια και στοιχεία, πότε έγινε, ποιοι ήταν παρόντες γιατί όσες φορές συναντηθήκαμε ήταν πάντα όλοι παρόντες! Από μένα αυτό δεν θα περάσει έτσι! Αν δεν έχει στοιχεία είναι άθλιος ψεύτης και συκοφάντης», δήλωσε φανερά εκνευρισμένος και πρόσθεσε: «Δεν ήμουν ποτέ ούτε στο ίδιο κόμμα ούτε στον ίδιο κόσμο με τον βουλευτή! Από μένα δεν θα μείνει έτσι».