Βίλια: Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που εντοπίστηκε στη βαλίτσα

Αστυνομία

Σε μια Κινέζα, 38 ετών που είχε εξαφανιστεί στις 17 Οκτωβρίου ανήκει η σορός της γυναίκας που εντοπίστηκε διπλωμένη μέσα σε μια βαλίτσα την περασμένη Τρίτη σε ερημική τοποθεσία ανάμεσα στον Ασπρόπυργο και τα Βίλια.

Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στο ΑΤ Ομονοίας και έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνταν μέχρι που εντοπίστηκε τυχαία από περαστικό κυνηγό την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, όπως είχε γράφει το iefimerida.gr, είχε ολοκληρωθεί και η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις, ενώ επειδή η σορός της γυναίκας ήταν σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου παραμένει ακόμα απροσδιόριστη. Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν αποκλείεται ο θάνατος να ήταν ασφυκτικός, όμως είναι κάτι που ιατροδικαστικά, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί σε αυτή τη φάση. Ο θάνατος της γυναίκας προσδιορίζεται τουλάχιστον έναν μήνα πριν.
Υπενθυμίζεται ότι το θύμα φορούσε μόνο το εσώρουχο του, γεγονός που αποκαλύπτει πολλά στα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναφορικά με την ψυχοσύνθεση του δράστη, ο οποίος θα ερευνηθεί εάν ανήκει ακόμα και στο οικογενειακό περιβάλλον της 38χρονης.

Τα έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ που μελετούν τον φάκελο της υπόθεσης εκτιμούν ότι ο δράστης πέταξε στο συγκεκριμένο σημείο την βαλίτσα με την άτυχη γυναίκα προκειμένου να κερδίσει χρόνο για να καλύψει τα ίχνη του. Σημειώνεται ότι βρέθηκε τυχαία από διερχόμενο κυνηγό 200 μέτρα μέσα σε δασώδη περιοχή.