Βίσση-Βανδή: Έτσι ξεκίνησε η «κόντρα»

Τι αποκάλυψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Η κοινή εμφάνιση Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή στη σκηνή του «J2US» έβαλε τέλος σε μια υποτιθέμενη «κόντρα», που έκανε δημοσιεύματα να οργιάζουν για χρόνια.

Οι δύο τραγουδίστριες συναντήθηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν η μία τραγούδια της άλλης, τελειώνοντας με την εμφάνισή τους τα όποια σενάρια.

Για την «κόντρα» Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, με τη δημοσιογράφο να αποκαλύπτει τι είχε συμβεί.

«Όταν βγήκε η Δέσποινα Βανδή, η Άννα Βίσση έλειπε στο Λονδίνο. Υπήρχε πολύ έντονη ανάγκη να υπάρχει ένα ποπ είδωλο εδώ. Η Δέσποινα είχε όλα τα εφόδια για να το κάνει. Όταν έπρεπε να διαλέξει συνεργάτες, προφανώς διάλεξε τους τοπ. Οι τοπ αυτοί δούλευαν με την Άννα Βίσση. Κάπως έτσι ξεκίνησε μεταξύ της πιάτσας ότι “αυτή τη μιμείται”. Δεν τη μιμείται, πήρε απλά τους καλύτερους και οι καλύτεροι εκείνη την περίοδο ήταν ελεύθεροι», είπε.

«Ήταν εξώφυλλο στο ”Down Town” η Δέσποινα Βανδή, που έλεγε “Η Άννα Βίσση είναι 30 χρόνια στο τραγούδι κι εγώ δεν είμαι ακόμα 30 χρόνων”. Αυτό έχει διπλή ανάγνωση: εκείνη είναι μια φτασμένη τραγουδίστρια, εγώ είμαι ακόμα τίποτα, οπότε μη με συγκρίνετε. Ήταν όπως το πάρεις. Εκείνη την εποχή το πήραμε αλλιώς, αλλά η Δέσποινα δεν το είπε έτσι», πρόσθεσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

 

Βίντεο: Τι συνέβη με την κόντρα Βίσση-Βανδή

«Υπήρχε κόντρα. Δηλαδή, αν πήγαινες στην Άννα Βίσση, δεν πήγαινες και στη Δέσποινα Βανδή. Ανταγωνισμός ήταν, αλλά αυτός ο ανταγωνισμός είναι καλός, παιδιά. Αυτό έκανε πάρα πολύ καλό και στις ίδιες, όχι μόνον εμπορικά αλλά και καλλιτεχνικά. Προσπαθούσες να κάνεις το παραπάνω», εξήγησε, μεταξύ άλλων.