Βολές Γεωργιάδη και Δ. Καμμένου για τις συστάσεις Τόσκα για τις διαρρήξεις

Βολές από την αντιπολίτευση αλλά και τη συμπολίτευση δέχονται η Αστυνομία και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για τις συστάσεις που έδωσαν στους πολίτες. που περιλαμβάνουν και την οδηγία να προσποιούνται ότι κοιμούνται σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι διαρρήκτες βρίσκονται στο σπίτι τους.

O αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε στο ΣΚΑΙ ότι η πραγματικότητα διαψεύδει το αφήγημα του υπουργού Νίκου Τόσκα.

«Όταν είσαι στο σπίτι σου, ποιος μπορεί να κρίνει αν απειλείται η ζωή σου», διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος ειδικά στο περιστατικό όπου 88χρονος πυροβόλησε ληστές μέσα στο σπίτι του και μετά δέχτηκε κριτική από τον κ. Τόσκα.

Τη διαφωνία του με το σχέδιο Τόσκα εξέφρασε και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ νωρίτερα λέγοντας ότι «δεν είναι λογική το ‘πέσε και κοιμήσου’».

Υπό τη σκιά της ένοπλης διάρρηξης στην Κηφισιά, που έχει αφήσει έναν 52χρονο επιχειρηματία να χαροπαλεύει αφότου δέχτηκε πυρά ληστών, ο κ. Καμμένος σημείωσε πως το έγκλημα έχει γίνει πιο σκληρό και πρέπει όλοι να το καταλάβουμε.