Χαμός με Ναταλί Κάκκαβα και Αφροδίτη Γραμμέλη – «Μιλάς μονότερμα, δεν τα σηκώνω αυτά!»

Χαμός στον αέρα του «Όλα Γκουντ» έγινε ανάμεσα στη Ναταλί Κάκκαβα και την Αφροδίτη Γραμμέλη, το μεσημέρι της Κυριακής.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση γύρω από την πρόσφατη δήλωση του Σάκη Τανιμανίδη σε τηλεοπτική εκπομπή πως «όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers πρέπει να ταΐζεις το τέρας συχνά».

 

Έτσι, η Ναταλί Κακκαβά σημείωσε μεταξύ άλλων πως «μέσα από αυτή τη δήλωση μου έβγαλε ότι έχει πλέον ένα άγχος να ταϊσει το τέρας αλλά το τέρας αυτό δεν το ταϊζει μόνο εκείνος, τον ταϊζει και το τέρας! Γιατί βγάζει πάρα πολλά λεφτά από το τέρας. Μην τρελαθούμε κιόλας. Ένιωσα πως είναι μια κατάρα για αυτό που του συμβαίνει. Αρνητικά το είπε, δεν το είπε θετικά».

«Είναι το ίδιο σαν να πεις για την τηλεθέαση. Πάρε την Νικολούλη που έκανε προχθές 55%, για παράδειγμα, δεν νιώθει ένα τέρας της τηλεθέασης που πρέπει αυτό να το συντηρήσει;» αποκρίθηκε, με τη σειρά της, η Αφροδίτη Γραμμέλη για να συνεχίσει έναν ιδιαίτερα έντονος διάλογος

Ν.Κ.: Μα είναι η δουλειά της! Ρε παιδιά, συγκρίνουμε τώρα την δημοσιογραφική έρευνα με το να κάτσω να στήσω και να βγάλω μια ωραία φωτογραφία ντυμένος στολισμένος;

 

Α.Γ.: Ηρέμησε, Ναταλί! Ναταλί, ηρέμησε! Την τηλεθέαση συγκρίναμε. Δεν συγκρίναμε τη Νικολούλη με τον Τανιμανίδη. Μην το πας για να το κάνουμε μανούρα.

Ν.Κ.: Όχι, όχι… Συνέκρινες το άγχος που έχει μαι επαγγελματίας παρουσιάστρια – δημοσιογράφος με εμπειρία ετών για να κάνει την εκπομπή της με το να βγάλει ο Τανιμανίδης μια φωτογραφία στο Instagram.

Α.Γ.: Δεν συνέκρινα αυτό! Δεν ακούς όμως… Μιλάς μονότερμα και εγώ δεν τα σηκώνω αυτά.

Όσο κι αν ο Γρηγόρης Γκουντάρας προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, οι δύο γυναίκες συνέχισαν σε υψηλούς τόνους την αντιπαράθεση τους.

«Μην μείνουμε στις λέξεις, παιδιά! Ειρήνη υμίν» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα του «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΪ.