Χαμός on air με Μικρούτσικο: «Τότε να μη μιλάω, μην μου κουνιέσαι, λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς»

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» παρουσίασε σήμερα τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

Όμως η ένταση στο πάνελ δεν άργησε να δημιουργηθεί, καθώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε πως η χθεσινή εκπομπή βασίστηκε στο γεγονός οι ιατρικές γνωματεύσεις των ιατροδικαστών ήταν λανθασμένες, με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου και τον Γιάννη Πουλόπουλο να έχουν αντίθετη άποψη.

 

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι παλιοί ιατροδικαστές ενδέχεται να ελεγχθούν από τη δικαιοσύνη.
Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Το πρόσφατες ιατροδικαστικές έρευνες, γνωματεύσεις δεν ισχύει. Οι άνθρωποι, που μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν όλη την εξέταση, ήταν οι άνθρωποι…
Ανδρέας Μικρούτσικος: Όλη μας η χθεσινή εκπομπή στηρίχτηκε από το ότι είναι λανθασμένες μέχρι…
Γιάννης Πουλόπουλος: Αυτό θα το κρίνουν στο δικαστήριο οι αρμόδιοι.
Ανδρέας Μικρούτσικος: Ε τότε να μη μιλώ, αν είναι να το κρίνει το δικαστήριο… Έχουμε κοινό τόπο από ιατροδικαστές; Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω. Έχουμε κοινό τόπο ότι έγιναν ιατροδικαστικά λάθη;

Γιάννης Πουλόπουλος: Όχι, δεν υπάρχει αυτό που λες. Το λάθη δεν μπορεί να το λέει κανείς, υπάρχουν απόψεις.
Ανδρέας Μικρούτσικος: Μόνο στο μυαλό σου.
Γιάννη Πουλόπουλος: Εγώ διαχωρίζω τη θέση μου, δεν θεωρώ ότι είναι λάθη αλλά διαφορετικές απόψεις. Για αυτό κι εγώ λέω, αν μου επιτρέψετε ποτέ να ολοκληρώσω κι εγώ, ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις γιατί υπάρχουν επιστήμονες.
Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Δεν υπάρχει προχειρότητα εδώ, είναι λάθος η λέξη.
Ανδρέας Μικρούτσικος: Λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς. Μην μου κουνιέσαι. Δεν μπορείς να μου λες ότι είναι λάθος και να μην μπορώ να στο πω. Ήταν λάθος οι εκτιμήσεις, ελλιπείς και γραφειοκρατικές.

Δείτε το σχετικό βίντεο: