Χανιά: Σε αυτό το σημείο εντοπίστηκε νεκρή η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια

659

Η άτυχη Βιολέτ Γκιγκανό εντοπίστηκε νεκρή.

 

Με τον πλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 29χρονης γαλλίδας τουρίστριας, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί από τις 24 Ιουνίου, στα Χανιά.

Η άτυχη Βιολέτ Γκιγκανό εντοπίστηκε νεκρή, σε μία χαράδρα που βρίσκεται σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από το Ελαφονήσι, το μεσημέρι της Πέμπτης.

 

Στην περιοχή μεταβαίνει ιατροδικαστής, ο οποίος θα κάνει τις πρώτες εκτιμήσεις για τις συνθήκες θανάτου της άτυχης γυναίκας, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει και η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού, που βρίσκεται σε απόκρημνο σημείο, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την παραλία όπου είχε βρεθεί το αυτοκίνητό της.

Εκτιμάται πως η 29χρονη ακολούθησε ένα δύσβατο μονοπάτι, που συνδέει παράκτια την Παλαιόχωρα με το Ελαφονήσι, απ’ όπου εξέπεμψε και το τελευταίο στίγμα του κινητού της τηλεφώνου.

Σύμφωνα με το MEGA, πιθανό σενάριο είναι ότι η γυναίκα έκανε το μπάνιο της, έστειλε μια φωτογραφία στις 11:30 το πρωί της 24ης Ιουνίου στη μητέρα της και στη συνέχεια πήρε τον δρόμο της επιστροφής, εκεί που είχε αφήσει το αυτοκίνητό της, ωστόσο, έπεσε σε μια χαράδρα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 29χρονη τουρίστρια: