Χαρά Βέρρα: Τραγουδούσα, μου πέταξε γαρύφαλλα και ένα πιρούνι μου καρφώθηκε στο στέρνο

Στα ακραία περιστατικά τα οποία της έχουν συμβεί ενώ βρισκόταν στην πίστα και τραγουδούσε αναφέρθηκε η Χαρά Βέρρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. «Πολλά έχουν συμβεί. Αυτό που θυμάμαι έντονα όμως έγινε σε νυχτερινό μαγαζί. Ένας πελάτης μου παρήγγειλε το “Να κάνω ζημιές” και έφερε τούμπα το τραπέζι στην πίστα, και ήρθε στο κεφάλι μου» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Τραγουδούσα στη γωνία της πίστας και όπως το αναποδογυρίζει με βρίσκει ακριβώς η γωνία του τραπεζιού ανάμεσα στα φρύδια μου. Με πήγανε σηκωτή στο νοσοκομείο. Έκανα 12 ράμματα. Ο άνθρωπος βέβαια τρελάθηκε από την αγωνία του. Δεν περίμενε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Σταμάτησα το πρόγραμμα με πήγανε κάτω στην κουζίνα, έτρεχε κι αυτός από πίσω, μου ζήταγε συγγνώμη γονυπετής ο κακομοίρης» πρόσθεσε η Χαρά Βέρρα.

«Να φανταστείς ότι έχουμε γίνει οι καλύτεροι φίλοι τώρα. Έπαθε σοκ ο άνθρωπος, “πώς δεν σε σκότωσα” μου έλεγε. Φαντάσου ότι για λίγα χιλιοστά πιο αριστερά θα έχανα το μάτι μου. Καταλαβαίνεις πόσο σοβαρό ήταν. Μια άλλη φορά ένας πελάτης πέταξε γαρύφαλλα, και ένα πιρούνι μου καρφώθηκε στο στέρνο. Εκεί που τραγουδούσα άρχισα να νιώθω ένα κάψιμο στο στέρνο… κάνω έτσι με το χέρι μου και πιάνω αίματα. Κοιτάζω κάτω και βλέπω ένα πιρούνι. “Κράτα την ψυχραιμία σου Χαρά” λέω από μέσα μου κι έβγαλα το πρόγραμμα», ανέφερε η Χαρά Βέρρα.