Χάρης Ρώμας: Ο λόγος που το «Πεφταστέρι» δεν μπήκε στο πρόγραμμα του Mega

Εκδήλωση για τα άτομα με αναπηρία διοργάνωσε ο Χάρης Ρώμας στο Χαλάνδρι όπου και κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος. Ο ηθοποιός και δημιουργός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυο νέες σειρές που ετοιμάζει και θα φέρουν την υπογραφή του αλλά και στον προεκλογικό αγώνα που δίνει στον δήμο Χαλανδρίου.

«Υπάρχει περίπτωση να κάνω μία μικρή σειρά 22 επεισοδίων. Είναι γραμμένα. Χαρμόσυνο και ευεργετικό. Και οικονομικά θα με βοηθήσει η τηλεόραση για άλλη μια φορά και θα ξαναβρώ τη δουλειά μου, τον κόσμο μου που έζησα μια ολόκληρη ζωή, σχεδόν 40 χρόνια» ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ρώμας χωρίς όμως αποκαλύψει τον τίτλο της σειράς.

Σε ότι αφορά την σειρά «Πεφταστέρι», η οποία αναμένεται να προβληθεί στην ΕΡΤ είπε: «Είχαμε συζητήσει με το Mega στην αρχή. Βγήκε κατά κάποιον τρόπο ασύμφορο για 54 επεισόδια ήθελε 5 εκατομμύρια για να γίνει».

Κλείνοντας, ο Χάρης Ρώμας εξέφρασε την ελπίδα του ότι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα αναδειχθεί δήμαρχος Χαλανδρίου. «Θα γίνω Δήμαρχος Χαλανδρίου, ελπίζω» είπε χαρακτηριστικά.