Χάρης Βαρθακούρης: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση – «Ξεκουράζομαι και αναρρώνω»

638

O Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση πριν από μερικές ημέρες με μια χιουμοριστική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ο τραγουδιστής ενημέρωσε τους ακολούθους του για το πρόγραμμά του τις επόμενες ημέρες και ανέφερε πως έκανε μια επέμβαση στις 26 Σεπτεμβρίου και πως αυτές τις ημέρες αναρρώνει στο σπίτι του. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Πάντα ήθελα κι εγώ να ανεβάσω μια αφίσα στην οποία μεταξύ κανονικών εμφανίσεων (σε μαγαζιά και χώρους που μπορούν να έρθουν όσοι το επιθυμούν) να αναφέρονται και οι ενδιάμεσες πριβέ εμφανίσεις (σε ιδιωτικούς χώρους, μόνο για καλεσμένους).

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το κάνουν όσοι το κάνουν (ας με συγχωρέσουν που το διακωμωδώ οι συνάδελφοι) αφού είναι μόνο για μερικούς εκλεκτούς και είναι άσκοπο να το διαφημίζεις σε κόσμο που δεν μπορεί να έρθει να το παρακολουθήσει ούτως ή άλλως!

Οκ, αντιλαμβάνομαι ίσως τη διάθεση…περιαυτολογίας. Ωστόσο αυτό το διάστημα που ξεκουράζομαι και αναρρώνω από μια επέμβαση που έκανα πριν λίγες μέρες, μπορώ πλέον να το επιχειρήσω κι εγώ, χωρίς καμία ντροπή.

Σας περιμένω. ΥΓ. Η Ζυρίχη στις 14/10 δεν είναι πλάκα. Είναι η μέρα που επιστρέφω στο κουρμπέτι και στους αγωνιστικούς χώρους! Θα είμαστε με τον Γιάννη Βαρδή».