Χριστίνα Παππά σε Ελένη Μενεγάκη: «Σε ευχαριστώ»

Μία συγκινητική στιγμή είχε στον τηλεοπτικό αέρα χθες η Χριστίνα Παππά, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η ηθοποιός περιέγραφε τα συναισθήματά της, για το γεγονός ότι έχει γίνει γιαγιά, μιας και έχει έρθει στον κόσμο το πρώτο της εγγόνι.

«Είναι απίστευτα τα συναισθήματα. Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία, το είχαν έτσι και με τα πανάκια στο νοσοκομείο και έπαθα… δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που ένιωσα» είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Τότε, η παρουσιάστρια της επισήμανε ότι δεν χρειάζεται να αισθάνεται άσχημα γιατί είναι κλάματα συγκίνησης για όλη αυτή την ευχάριστη αλλαγή που έχει συμβεί στη ζωή της, από τη μέρα που έγινε γιαγιά.

Σήμερα, η Χριστίνα Παππά θέλησε να ευχαριστήσει την Ελένη Μενεγάκη τόσο για τη στάση της όσο και για τη συμπεριφορά της όταν έκλεισαν οι κάμερες. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία με την παρουσιάστρια του «Ελένη» και στη λεζάντα έγραψε:

«Μετά απο καιρό ξανά συναντηθήκαμε στην εκπομπή της Ελένης μας, διότι τόσα χρόνια είναι η Ελένη μας, με την αμεσότητα της, τη γλυκύτητα της, την απλότητα της! Στο brake μου έκλεισε το μικρόφωνο κ είπαμε τόσα πράγματα που έχουμε ζήσει, κ απόρησα πως μπορεί να τα θυμάται, επειδή ξέρει ότι είμαι αυθόρμητη, μου είπε μην παρασυρθείς κ πεις πράγματα που σε στεναχωρήσουν, εδώ δεν κάνουμε νούμερα τηλεθέασης, δεν το θέλω αυτό για σένα μου είπε ! Με κοιτούσε με απορία σαν ένα μικρό κορίτσι, που βιώνω αυτές τις υπέροχες στιγμές σαν κόρη, σαν μάνα, σαν γιαγιά, σαν γυναίκα ! Με έκανε κ συγκινήθηκα τόσο μα τόσο πολύ ! Ελένη μου σε ευχαριστώ 🌸🌸🌸🌸».