Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Έχω υπάρξει παρελθοντολάγνος»

424

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για το «Maesrto», την είσοδο της σειράς στο Netflix και μερικές από τις ανησυχίες του, τόσο κατά το παρελθόν, όσο και τώρα.

Σε συνέντευξη ου παραχώρησε στο Provocateur,  ηθοποιός και σκηνοθέτης επισήμανε ότι δεν θέλει να ζει στο παρελθόν, παρότι έγινε ξανά viral με τον ρόλο του ως Χάρης στο Dolce Vita.

Όσο για το «Maestro» τόνισε πως είχε άπλετο χρόνο και ασχολήθηκε 2 χρόνια για τα 9 αυτά επεισόδια που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και κατέκτησαν την κορυφή του ελληνικού Netflix από τα πρώτα κιόλας εικοσιτετράωρα που μπήκε στην πλατφόρμα.

Αρχικά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, είπε: «Όλα αυτά που παρουσιάζονται στο ίντερνετ για μένα χιουμοριστικά, μόνο με χιούμορ μπορώ να το αντιμετωπίζω. Έχω υπάρξει παρελθοντολάγνος. Πριν κάποια χρόνια είχα πιάσει τον εαυτό μου να λέω τι ωραία που ήταν τότε, και εάν με ρωτήσεις τώρα θα σου πω ότι είμαι μια χαρά στο τώρα. Η φύση είναι να πηγαίνουμε μπροστά και όχι πίσω, όσο ωραίο και εάν είναι το πίσω. Τώρα σιγά σιγά το μπροστά από την κάμερα θα σταματήσει γιατί μεγαλώνοντας ανακαλύπτω πόσο δημιουργικός είμαι πίσω από την κάμερα».

Δείτε το βίντεο

Αργότερα, πρόσθεσε: «Όταν ο στόχος σου είναι να φτιάξεις κάτι να πάει και έξω, τότε δουλεύεις πολύ σκληρά σε αυτό και τα οδηγείς σε αυτό. Το ήθελα πολύ, ήμουν τυχερός, υπήρχαν και άνθρωποι να με βοηθήσουν. Είχα και την πολυτέλεια να ασχοληθώ γιατί είχα δύο χρόνια για 9 επεισόδια. Το είδαν οι ξένοι και τους άρεσε και είχαμε προτάσεις και από αλλού αλλά ήταν η επιλογή μας το Netflix. Όταν γράφω δεν σκέφτομαι έτσι αλλά σκέφτομαι τους ήρωές μου. Η αγωνία μου, ακόμη και τώρα, είναι ο ήρωας στο δεύτερο επεισόδιο που δεν μου κάθεται μία σκηνή και θέλω να την γράψω».

Τέλος, επισήμανε ότι: «Μία δυσκολία και πρόκληση για μένα με το Maestro είναι ότι δεν είχα feedback. Από τη μία λειτουργούσαμε πολύ ήρεμοι αλλά από την άλλη δεν ήξερα τι ανταπόκριση θα είχε. Για παράδειγμα δεν ήξερα τι ανταπόκριση θα είχε η Χάρις. Ήξερα ότι είναι πολύ καλή, ότι έχει κωμική φλέβα και ήταν λαμπερή αλλά δεν ξέραμε πώς θα περάσει στον κόσμο».