Χρήστος Λούλης – Το τηλεοπτικό σποτ που προκάλεσε αντιδράσεις και οι καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου

 

«Ο άνθρωπος του θεού θα μπορούσε να είναι ο καθένας από εμάς», δήλωσε για τη συμμετοχή του στην ταινία ‘’Ο άνθρωπος του Θεού’’.

«Πιστεύω στον θεό. Όταν ησυχάζω και όταν μένω μόνος μου νιώθω μέσα στο μυαλό μου μια παρουσία. Ο δικός μου ο θεός και η δική μου η πίστη έχει πολύ λίγο να κάνει με τη θρησκεία», ανέφερε για τη σχέση του με τη θρησκεία.

«Το τηλεοπτικό σποτ για την πολιτική προστασία ήταν κοινωνικό “τράκο’’. Μετά τις πρώτες αντιδράσεις, που με βρίζανε πολλοί και ήταν άσχημο, μετά άρχισα να γελάω. Σε τέτοιες αντιδράσεις σφίγγεσαι, σκληραίνεις, πικραίνεσαι, αντεπιτίθεσαι», σημείωσε για τα επαγγελματικά του φρένα και τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τηλεοπτικό σποτάκι.

«Η συμβίωση με τους ανθρώπους προϋποθέτει να μπορείς να δέχεσαι και τη σφαλιάρα τους και τη βλακεία τους και το βραβείο και το χειροκρότημα τους. Αν πικραινόμουν πάρα πολύ για το ξύλο που έφαγα με το σποτάκι, θα έπρεπε με την ίδια λογική να την έχω ψωνίσει πάρα πολύ και με τα χειροκροτήματα που έχω δεχτεί», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μου χρόνο με το χρόνο μεγάλωνε.  Αυτό με βοήθησε να μπω χωρίς φόβο στην αρένα. Ίσως επειδή είχα αγνοία κίνδυνου, είχα και φοβερή αυτοπεποίθηση», ανέφερε μιλώντας για την καριέρα του.

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία να δουλεύεις σε μια… αμερικανιά», ανέφερε για τη συμμετοχή του στην ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Δεν έχω ιδέα τι μας δίδαξε η πανδημία. Το δικό μου μάθημα από την καραντίνα και την πανδημία είναι τα ζυμάρια», σημείωσε για την περίοδο της καραντίνας.

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο λόγω κάποιου προβλήματος υγείας και κάποιοι λόγω προβλήματος στο μυαλό τους», εκφράζοντας την άποψη του για το εμβόλιο.

«θέλω να κάνω και τους τρεις ρόλους πολύ καλά. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον ρόλο του πάτερα, του συζύγου και του ηθοποιού», είπε για την προσωπική του ζωή.

«Ο πιο αυστηρός κριτής μου είναι τα παιδιά μου. Δεν θα απέτρεπα τα παιδιά μου να ασχοληθούν με το χώρο του θεάτρου μετά τις καταγγελίες.  Θα τους έλεγα να προσέχουν,  αλλά όχι να φοβούνται», δήλωσε σχολιάζοντας τα τελευταία γεγονότα και τις καταγγελίες.

«Δε φοβάμαι να λέω την άποψη μου. Είναι μια δύσκολη φάση. Όλα αυτά που συνέβησαν μου φάνηκαν παράξενα. Καμιά φορά σου φαίνεται παράξενο όλο αυτό, λίγο σουρεαλιστικό. Οι άνθρωποι έχουμε κάποια σκοτάδια. Κάποιοι έχουν κάποια πιο βαθιά σκοτάδια από κάποιους άλλους και νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου», πρόσθεσε ο ηθοποιός.