Πέμπτη 23.01.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΝΔ: Εγκληματικοί οι πειραματισμοί της κυβέρνησης στον τομέα της υγείας

ΝΔ: Εγκληματικοί οι πειραματισμοί της κυβέρνησης στον τομέα της υγείας

Σε κοινή τους δήλωση ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου και ο Αν. τομεάρχης, Ιάσων Φωτήλας "Αντιμέτωποι με το μεγαλύτερο μεταρρυθμιστικό ναυάγιο στο χώρο της Υγείας, αλλά και με μια από τις πιο δραματικές αποτυχίες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, βρίσκονται από 1η Αυγούστου εκατομμύρια ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς πολίτες σε όλη τη χώρα".

"Η πολυδιαφημισμένη -αλλά πολυδάπανη, παντελώς πρόχειρη και αποσπασματική- 'νέα' Πρωτοβάθμια Υγεία που δρομολογεί το Υπουργείο Υγείας, μετά το φιάσκο με τις ελάχιστες έως ανύπαρκτες και υποστελεχωμένες ΤΟΜΥ, περνά τώρα στο επόμενο στάδιο: Με ανακοίνωση του ο ΕΟΠΥΥ, κατήγγειλε χθες τις 1950 συμβάσεις με ιδιώτες παθολόγους, γενικούς γιατρούς και παιδιάτρους, που μέχρι τώρα εξυπηρετούσαν ανελλιπώς τους ασφαλισμένους, και έθεσε σε ισχύ πλέον νέες συμβάσεις με τους αόρατους οικογενειακούς γιατρούς της 'μεταρρύθμισης', προκαλώντας υγειονομικό χάος στη χώρα και σκορπίζοντας ανασφάλεια και σύγχυση σε ασφαλισμένους, ασθενείς και επαγγελματίες της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας", σημειώνουν οι δύο βουλευτές της Ν.Δ. και προσθέτουν:

"Οι στρεβλώσεις και οι εγκληματικοί πειραματισμοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο χώρο της Υγείας θα καταργηθούν άμεσα από την μελλοντική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Με υπευθυνότητα, γνώση και ξεκάθαρο πρόγραμμα θα προχωρήσουμε τάχιστα και αποφασιστικά στην ανάδειξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε κεντρικό πυλώνα  της  πολιτικής υγείας, προς όφελος όλων των πολιτών της πατρίδας μας".

Πολιτική

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.