Δ. Πισπιρίγκου: “Άδικα κατηγορούν την αδερφή μου, είναι υπόδειγμα…”

«Λένε ότι η Ρούλα έβαλε μία ουσία, αφού δεν βγήκε από το νοσοκομείο, πώς την προμηθεύτηκε;» διερωτήθηκε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, προσθέτοντας ότι η αδερφή της είναι «μία μάνα χτυπημένη ανελέητα»

Μάνα-υπόδειγμα» χαρακτήρισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου η αδερφή της Δήμητρα, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία της ανιψιάς της Τζωρτζίνας.

«Δεν μπορεί να έχει συμβεί. Η Ρούλα δεν έφυγε στιγμή από το νοσοκομείο. Λένε ότι έβαλε μία ουσία. Αφού δεν βγήκε από το νοσοκομείο, πώς την προμηθεύτηκε;» δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στο STAR. Μάλιστα, είπε ότι πρόκειται για αδικία, καθώς είναι «μία μάνα χτυπημένη ανελέητα» και δεν έχει προλάβει να ξεσπάσει για τον θάνατο των τριών παιδιών της.

«Αδίκως τη στοχοποίησαν, ήταν μία μάνα υπόδειγμα» ανέφερε, λέγοντας ότι η οικογένεια θα είναι μαζί της «μέχρι τελικής πτώσεως, να τη στηρίζουμε».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη. «Ήταν ένα κανονικό ζευγάρι. Είχαν και τους τσακωμούς και την καθημερινότητα, όπως όλα τα ζευγάρια. Λάτρευαν τα παιδιά τους, ήταν πάνω στα παιδιά, η Ρούλα πολύ περισσότερο. Ήταν μία οικογένεια εντελώς φυσιολογική», είπε.

«Ποιος μας προστάτευε χθες;»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε και σε όσα συνέβησαν χθες, με τη σύλληψη της αδερφή της.

Γύρω στις 5 έφτασαν οι αστυνομικοί και κάλεσαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να πάει μαζί τους για να δώσει κάποιες διευκρινίσεις. «Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά εκείνη τη στιγμή, ενημέρωσα τον Λύτρα και δεν είχαμε μετά επικοινωνία με τη Ρούλα», πρόσθεσε.

Παράλληλα, στο σπίτι βρέθηκε ένας θείος της, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, η μητέρα και ο πατριός της Ρούλας αλλά και ο πατέρας, της ο οποίος δεν μπόρεσε να μπει. «Είναι τραγικό. Ό,τι και να είχε γίνει, που δεν έχει γίνει, σαν Πολιτεία δεν το δέχομαι. Ποιος μας προστάτευσε; Παρακαλάγαμε τους αστυνομικούς να έρθουν να μας προστατεύσουν. Έσπασαν την πόρτα και καταφέραμε και βγήκαμε από το σπίτι στις 4 τα ξημερώματα» είπε.