Δείτε το τρικ αυτού για να πλένει τα δόντια του σκύλου του (βίντεο)

Δείτε το γλυκούλη σε στιγμές απείρου … κάλλους. 

 

Έχετε δοκιμάσει ποτέ να πλύνετε τα δόντια του σκύλου σας;

Αν όχι, θα σας ενημερώσουμε για μερικά πράγματα.

Το κατοικίδιό σας δεν θα απολαύσει τη διαδικασία. Αντιθέτως, θα τρομάξει. Πολύ. Περισσότερο από ό,τι τις φορές που προσπαθείτε να του δώσετε ένα χάπι, για παράδειγμα.

Ταυτόχρονα, οι οδοντόκρεμες για σκύλους (προς Θεού μην δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ανθρώπινες, δεν κάνει!) έχουν άρωμα… κρέατος. Τι σημαίνει αυτό; Πρώτον ότι η αναπνοή του δεν θα μυρίζει γαρύφαλλα και μέντα ούτε στο τέλος της… πλύσης και δεύτερον ότι η οσμή θα του ανοίγει την όρεξη. Και θα θέλει να τη φάει.

Ανοιγοκλείνοντας τα δόντια του τρομαγμένο, το σκυλάκι σας μάλλον θα κάνει τα χέρια σας… καινούργια!

Όμως η διαδικασία αυτή είναι σημαντική, καθώς όπως συμβαίνει και στους ανθρώπους, έτσι και στα σκυλάκια η κακή στοματική υγιεινή μπορεί να οδηγήσει σε χαλασμένα δοντάκια.

Για αυτό και ο παρακάτω ιδιοκτήτης βρήκε ένα καταπληκτικό κόλπο για να πλένει τα δόντια του μικρού σκυλιού του, το οποίο έγινε viral – και μοιάζει να πετυχαίνει.

Τι κάνει; Είναι απλό! Δίνει στο μικρό dachshund ένα παιχνίδι και ενώ εκείνο κρατά το στόμα του ανοιχτό για να το δαγκώνει, εκείνος κάνει στα γρήγορα όλη τη βρώμικη (ή μάλλον την καθαρή) δουλειά. Καταπληκτικό;

Δείτε το viral βίντεο: