Διαρροή: Αυτές είναι οι αμφιλεγόμενες BMW M3 και M4

Οι πρώτες επίσημεςσφωτογραφίες των BMW M3 και M4 έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, λίγο πριν από την επίσημη παρουσίαση τους.

Όπως ήδη γνωρίζαμε, τόσο το η M3 όσο και η M4 διαθέτουν τις αμφιλεγόμενες νέες γρίλιες.  Το ντουέτο διαθέτει επίσης επιθετικό καπό με εντυπωσιακούς αεραγωγούς.  Και οι δύο έχουν επίσης αιχμηρούς προβολείς και επιθετικές οπίσθιες όψεις με τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων και έντονες διαχύτες.  Τα πίσω φώτα διαφέρουν μεταξύ της Μ3 και της Μ4.

Ενώ η εξωτερική τους εμφάνιση αναμένεται να προκαλέσει διαμάχη μεταξύ των φίλων της BMW και ευρύτερα αυτοκινητόφιλων, λίγοι θα ασχοληθούν με το νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης που οδηγεί και τα δύο μοντέλα.


Ο εξακύλινδρος biturbo των 3.0 λίτρων, προέρχεται από τα X3 M και X4 M και θα παράγει 473 ίππους και 598 Nm ροπή στην βασική του μορφή.  Εκείνοι που επιθυμούν λίγη επιπλέον δύναμη θα μπορούν να αγοράσουν τα νέα M3 και M4 σε προδιαγραφές ανταγωνισμού με 503 ίππους και την ίδια ροπή.

Οι περισσότερες εκδόσεις των νέων BMW M3 και M4 συνδυάζονται με ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο που δίνει και τους τέσσερις τροχούς.

Ωστόσο, θα διατίθενται εκδόσεις με μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς, συνδυασμένες με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο.