Διαρροή: Αυτή είναι η νέα C Class! (Pic)

Η νέα Mercedes S Class είναι πλέον γεγονός και θα καθορίσει την μελλοντική εικόνα ολόκληρης της γκάμας της Mercedes, δανείζοντας στυλ και τεχνολογία.

Το επόμενο μοντέλο που παίρνει την σκυτάλη είναι η επόμενη C Class, για την οποία έχουμε ασχοληθεί εκτενώς, δεδομένου πως πραγματοποιεί πυρετώδεις δοκιμές, ώστε να είναι έτοιμη να λανσαριστεί το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε ένα μουλάρι χωρίς ίχνος καμουφλάζ, αποκαλύπτοντας στο ακέραιο το πρόσωπο της νέας μεσαίας Mercedes.

Στο εμπρός μέρος που αποκαλύφθηκε, παρατηρούμε τους νέους πιο σπορ προβολείς, τον νέο προφυλακτήρα και την μάσκα που φέρει το τριάκτινο αστέρι στο κέντρο της. Οι γραμμές είναι πιο απαλές από το τρέχον μοντέλο, κάνουν σαφές πως πρόκειται για κάτι νέο, χωρίς ωστόσο να παρεκκλίνουν από την γνώριμη σιλουέτα της C Class.

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για το βαρύ πυροβολικό της γερμανικής εταιρείας καθώς αυτή σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος των πωλήσεων, επομένως θα περιμένουμε τεχνολογία αιχμής στο μοντέλο παραγωγής, δανεισμένη από την νέα ναυαρχίδα, την S Class.