Δίχως τέλος οι εξοργιστικές ιστορίες από την Αττική Οδό – 62χρονος έπαθε έμφραγμα όσο ήταν εγκλωβισμένος

Απερίγραπτες είναι οι στιγμές που πέρασαν οι χιλιάδες πολίτες στην Αττική Οδό, οι οποίοι ήταν εγκλωβισμένοι για ώρες μέσα στο χιόνι και το κρύο.

Τις αντίξοοες συνθήκες φαίνεται ότι δεν άντεξε ένας 62χρονος, ο οποίος έπαθε έμφραγμα και κατάφερε με δυσκολία να φτάσει στο νοσοκομείο.

Ο αδερφός του 62χρονου μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και είπε: «Είναι σταθερός στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ερυθρού Σταυρού και προγραμματίζεται για στεφανιογραφία και πιθανώς αγγειοπλαστική με στεντ, αυτό που λέμε μπαλονάκι», είπε αρχικά όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του 62χρονου.

Όπως είπε ο αδερφός του άνδρα, περίμενε για περισσότερο από 12 ώρες μέσα στο κρύο και στις πολικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Αττική Οδό από την κακοκαιρία “Ελπίς”.

«Γνωρίζω ότι μπήκε από την Αττική Οδό στην είσοδο της Παλλήνης στις 11 το πρωί και απεγκλωβίστηκε με την βοήθεια στρατιωτών μετά τις 12 τη νύχτα», είπε χαρακτηριστικά.

«Είχε δυσφορία εντός του αυτοκινήτου και επειδή δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στο ΕΚΑΒ, βγήκε να περπατήσει και αυτό ήταν επιβαρυντικό», προσέθεσε.

Τέλος ο αδερφός του είπε ότι ο 62χρονος έφυγε από την Αττική Οδό με πάρα πολύ δυσκολία καθώς το ΕΚΑΜ δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο και μάλιστα όπως είπε, είχε ήδη περπατήσει ένα χιλιόμετρο μέσα στο κρύο και το χιόνι.