Διέρρευσε το νέο Hyundai Sonata N-Line! (Pics)

Ένα video που μάλλον ανέβηκε στο διαδίκτυο από λάθος καθώς εξαφανίστηκε για λίγα λεπτά δείχνει κάθε λεπτομέρεια του αναμενόμενου νέου Hyundai Sonata N-Line

Η Hyundai είχε ανακοινώσει τη δημιουργία της σπορ έκδοσης N-Line του νέου Sonata από την προηγούμενη χρονιά όμως είναι η πρώτη φορά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας εικόνες από το τελικό μοντέλο παραγωγής, ακόμα και αν αυτές φαίνεται πως δημοσιοποιήθηκαν κατά λάθος.


Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για εικόνες που διέρρευσαν αλλά για screen shots που κατάφερε να απαθανατίσει το Korean Car Blog από video που ανέβηκε για λίγα μόλις λεπτά στο διαδίκτυο, προφανώς από κάποιο λάθος. Ωστόσο οι φωτογραφίες δείχνουν με κάθε λεπτομέρεια την εικόνα του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού της έκδοσης N-Line του νέου Sonata. Όπως ήταν αναμενόμενο η αισθητική έχει το δυναμικό ύφος που αρμόζει σε μια σπορτίφ έκδοση. Ο εμπρός προφυλακτήρας έχει μεγάλους, τονισμένους αεραγωγούς και στην κυψελωτή μάσκα δεσπόζει το λογότυπο N-Line ενώ η πίσω ξεχωρίζει η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Χαρακτηριστικοί της έκδοσης είναι και οι μεγάλοι τροχοί 19 ιντσών με τη νέα ειδική σχεδίαση.