Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: Θιγμένη για το ζήτημα πατρότητας, τι θα κάνει εάν αποδειχτεί ότι είναι παιδιά του Μάνου

Ενοχλημένη με το ζήτημα πατρότητας είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς θεωρεί πως τη θίγει, αλλά και εκνευρισμένη σχετικά με το πώς καλύπτεται η υπόθεση από τα ΜΜΕ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά, ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος, είπε ότι βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων, εν αναμονή συμπλήρωσης του φακέλου σχετικά με τις επιστημονικές ερμηνείες της πλευράς της κατηγορούμενης αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζίνας.

«Θιγμένη» με το τεστ πατρότητας, η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ακολούθως αναφέρθηκε στον εκνευρισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με το πώς καλύπτεται η υπόθεση από τα ΜΜΕ και ιδίως όσον αφορά στις ανώνυμες καταγγελίες που γίνονται από άτομα τα οποία μιλούν για γεγονότα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Επίσης, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος την επισκέφθηκε αυτή την εβδομάδα στον Κορυδαλλό όπου κρατείται, είναι ενοχλημένη για το ζήτημα πατρότητας, καθώς θεωρεί, όπως είπε, ότι τη θίγει και θίγει και τη μνήμη των παιδιών. Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχεται να γίνει η εξέταση, ωστόσο θα επιδιώξει την αποκατάστασή της μετά για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, από την πλευρά του, θα στηρίξει την κατηγορία σε βάρος της, ενώ οι μεταξύ τους σχέσεις έχουν πλήρως διακοπεί με δική του επιθυμία, όπως είπε ο δικηγόρος.

Τι υποστηρίζει για τις εκδορές στο πρόσωπο της Ίριδας

Σχετικά με την Μαλένα και την Ίριδα ανέφερε ότι η διαδικασία βρίσκεται σε στάδιο αναμονής επίσης, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να υποστηρίζει ότι οι εκδορές και η ερυθρότητα στο πρόσωπο της Ίριδας είναι εξαιτίας μιας δερματίτιδας που είχε υποστεί και για την οποία έπαιρνε και αγωγή.

«Έχουμε συγκεκριμένα επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσουμε ενώπιον των Αρχών», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος για την υπόθεση της Τζωρτζίνας και σημείωσε ότι «αν δεν ξέρουμε ακριβή ώρα θανάτου, δεν μπορεί να στηθεί η σειρά των γεγονότων που συνέβησαν στο δωμάτιο της 9χρονης». Τέλος, είπε ότι τα εργαστηριακά ευρήματα θα υπερισχύσουν των καταθέσεων.