Δήμητρα Ματσούκα: «Έχω υποστεί κακοποίηση και αγριότητα από τα media»

Στη μεγάλη δυσκολία που αντιμετώπισε επαγγελματικά, μετά τη σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα», αναφέρθηκε η Δήμητρα Ματσούκα στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε, πως έχει υποστεί «κακοποίηση από τα media».

Αρχικά, μίλησε για την κωμική σειρά, το γεγονός ότι ταυτίστηκε με τον ρόλο που είχε εκεί, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετέπειτα στη δουλειά της. Σχετικά με αυτό, είπε: «Στις αρχές ήταν λίγο δύσκολο να κάνω αυτό που πραγματικά ήθελα γιατί είχα ταυτιστεί με αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία. Υπήρχαν δυσκολίες μετά από αυτό, έμεινα δύο χρόνια σπίτι μου για να το αλλάξω. Πολύ συχνά αισθάνομαι ότι στην Ελλάδα που είναι μια μικρή χώρα λειτουργούν οι παρέες και καλά κάνουν και λειτουργούν οι παρέες, απλά όταν δεν έχει τύχει να είσαι σε μια παρέα, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα».

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Ματσούκα είπε:

«Έχω υποστεί κακοποίηση και αγριότητα μεγάλη από τα media. Δηλαδή, αν υπήρχαν καλλιστεία θα ήμουν εστεμμένη. Αλλά είμαι ακόμα εδώ, είμαι καλά, έχω δουλειά, οι άνθρωποί μου είναι καλά. Δεν μπορώ παρά να είμαι ευγνώμων σε όλα τα υπόλοιπα».