Δήμητρα Παπαδήμα: «Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μου χορεύει τη “Λίμνη των Κύκνων”»

H Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την καθημερινότητά της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» κι εξήγησε αρχικά, πως με το πέρασμα του χρόνου, η σχέση της με τον Μποσταντζόγλου έχει γίνει όλο και πιο διασκεδαστική.

«Είμαστε μια χαρά, όλα είναι πολύ καλά. Μου χορεύει τη “Λίμνη των Κύκνων”. Είναι τέλειο, θα σου στείλω φωτογραφία», είπε αρχικά γελώντας.

«Με ξύπνησε το πρωί και του λέω “άσε με, δεν έχω κέφι” και μου έκανε τη “Λίμνη των Κύκνων”. Τώρα που μεγαλώσαμε, είναι πιο ωραία. Του δίνω κι εγώ χαρά και τον φροντίζω», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η σχέση τους ναι μεν θεωρείται αντισυμβατική, όμως από την άλλη πλευρά είναι και οι δύο πολύ «κλασικοί» άνθρωποι.

«Ήταν αντισυμβατική η σχέση μας, αλλά και πολύ συμβατική. Είμαι η κλασική μάνα και σύζυγος. Πριν έρθω, μαγείρευα μελιτζάνες, υγιεινά και του Γιάννη δεν του αρέσουν. Ταυτόχρονα, ήμουν να ετοιμαστώ και να βαφτώ. Είμαι τόσο κλασική που εκνευρίζομαι. Τόσο που θέλω να ξεκόψω. Ο Γιάννης ναι μεν, είναι τρία πουλάκια κάθονται, αλλά όταν είναι εκεί, ξέρεις ότι έχεις το στήριγμα», τόνισε κλείνοντας.