Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις για την εκπομπή, είμαστε σε αναμονή»

Σε αναμονή για τις συζητήσεις με τα στελέχη του Open, η διάθεση να συνεχίσει στο «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και η αντίδραση του όταν πληροφορείται ότι το Deal αναζητά παρουσιαστή.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για όλους και για όλα.

«Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα τις συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, έχουμε ένα μήνα μπροστά μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη φετινή σεζόν, βρήκαμε καλύτερα τον εαυτό μας και αντιστεκόμαστε σε ό,τι δεν μας αρέσει».

Όπως είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής, το μέλλον της εκπομπής δεν επηρεάζεται από τις αποχωρήσεις που υπήρξαν στο κανάλι.

«Κάθε αποχώρηση από ένα κανάλι γίνεται για καλό και αυτό με χαροποιεί. Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει μία συνεχόμενη επαφή με το κανάλι. Δεν έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις, είμαστε σε αναμονή. Θα ήθελα να συνεχίσουμε την εκπομπή».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε για την Μπέττυ Μαγγίρα, λέγοντας πως ξεχωρίζει στην καρδιά του και του ταιριάζει καλλιτεχνικά σε αυτό που κάμνουν και επικοινωνούν εγκεφαλικά ενώ αναφέρθηκε και στο τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση.

«Έχω εκφράσει πολλές φορές πως θέλω να κάνω κάτι μόνος μου τηλεοπτικά και έχω καταθέσει τις ιδέες μου. Όλοι μπορούν να κάνουν ένα τηλεπαιχνίδι και είναι κάτι που σκέφτονται και τα κανάλια. Τα τηλεπαιχνίδια μου αρέσουν γιατί το κομμάτι του αυτοσχεδιασμού και του stand up, με φέρνει πιο κοντά σε κάτι πιο διασκεδαστικό».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν γνώριζε πως ψάχνουν παρουσιαστή για το Deal και μόλις το έμαθε, ζήτησε να μάθει ποιος είναι ο υπεύθυνος προγράμματος του ALPHA.

«Θα μου άρεσα στο Deal, θέλω να κάνω δοκιμαστικό. Όσο δεν είμαι δεσμευμένος κάπου, είμαι ελεύθερος άρα είμαι έτοιμος για δοκιμαστικό και στο Deal».