Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η έμμεση απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου

Στο επίκεντρο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την «κρίση» που πέρασε η συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Το επόμενο «χτύπημα» ήρθε από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δήλωσε πως ο παρουσιαστής «όπου κι αν πάει τσακώνεται».

«Να πω κάτι με πολλή αγάπη για τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης έχει ένα θέμα, για μένα είναι από τους πιο ταλαντούχος αλλά όπου κι αν πάει τσακώνεται. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δημιουργεί τόσες κόντρες και τόσες εντάσεις, ενώ είναι ένα φανταστικό παιδί… Με μένα που δεν έχει κανένα λόγο, χωρίς λόγο έγραφε σε sites τα χειρότερα, ενώ έχουμε μοιραστεί στιγμές. Με μπλοκάρει, με κάνει, με ράνει… Το ίδιο έχει κάνει με όλο το σύμπαν. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν έχει αυτό που του αξίζει αυτή τη στιγμή – και δικιά του εκπομπή και να είναι στην κορυφή – λόγω συμπεριφορών» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε retweet στο προφίλ του στο twitter μια ανάρτηση η οποία σχολιάζει με καυστικό τρόπο τα λόγια της Καινούργιου και την αναφέρει ως «Καίτη».

«Καίτη:ο @D_ougarezos έχει εμμονές κ τσακώνεται με όλους!Καίτη, 2022: Τσακώθηκε με Μαλέσκου,Μαγγίρα, Λιάγκα,Τσιμτσιλή,Γερμανού,ξανά Τσιμτσιλή,ξανά Λιάγκα, Ρακιτζή,Μουτίδου,Θεοδωρόπουλος, Νικηφόρος,Κατσαφάδου( ψεύτικη είδηση για ληστεία) Κ Σπυροπούλου!! ΕΛΕΟΣ#SuperKaterina»