Δωδεκάχρονη αθλήτρια ελληνορωμαϊκής πάλης κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 47χρονο προπονητή της

Τι αποκάλυψαν οι γονείς του κοριτσιού.

Θύμα αποπλάνησης από τον προπονητή της έπεσε μια 12χρονη αθλήτρια της πάλης. Ο άνδρας έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη.

Οι γονείς της ανήλικης μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, στο Star, ανέφεραν ότι η κόρη τους ήταν ερωτευμένη με την πάλη και είχε θεοποιήσει τον προπονητή της. Ωστόσο, μια άλλη μητέρα τους ειδοποίησε να προσέχουν τον συγκεκριμένο άνδρα καθώς ακουγόταν ότι είναι παιδεραστής.

“Παρακολούθησα την κόρη μου και την είδα να βγαίνει από το γυμναστήριο που ήταν κλειστό. Μετά από λίγο βγήκε και ο κατηγορούμενος” είπε η μητέρα της ανήλικης. Όταν τον ρώτησε τι έκανε με την κόρη της, εκείνος απάντησε ότι μιλούσαν για αγώνες.

Το κορίτσι παραδέχτηκε στη μητέρα του ότι είχε σχέσεις με τον 47χρονο κατηγορούμενο. “Είχαν ολοκληρωμένες σχέσεις και αυτό αποδείχτηκε και από τις εξετάσεις” σημείωσε η μητέρα της. “Της είπα να σταματήσει και εκείνη μου ζήτησε να μην τον εκθέσω. Του μίλησα τηλεφωνικά, αλλά εκείνος δεν το παραδέχτηκε. Τη σταμάτησα από το άθλημα, αλλά εκείνη συνέχιζε να τον προσεγγίζει και έτσι έκανα καταγγελία” ανέφερε.

Όπως είπε ο πατέρας του ανήλικου κοριτσιού, “αυτός ο άνθρωπος καταχράστηκε την εμπιστοσύνη μας. Το παιδί νομίζει ότι φταίμε εμείς“. Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο, το περιστατικό μαθεύτηκε στο σχολείο και το παιδί τους δέχεται bullying.