Δούκισσα Νομικού: Θα επιστρέψει στην τηλεόραση;

Δούκισσα Νομικού

Την Δούκισσα Νομικού συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών και φυσικά την ρώτησαν αν επιστρέφει στην τηλεόραση, το GNTM και την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ που δεν συνεχίστηκε. Πώς απάντησε η Δούκισσα Νομικού στις ερωτήσεις;

«Τελειώνει η σεζόν τώρα παιδιά, έρχεται Πάσχα, όχι, όχι…», είπε η Δούκισσα Νομικού για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί σύντομα στην τηλεόραση και συνέχισε: «Είμαι τυχερή και ευλογημένη γιατί κάθε χρόνο υπάρχουν άνθρωποι που με σκέφτονται, αλλά πρέπει να κουμπώσουν με τις δικές μου προτεραιότητες και με τους δικούς μου χρόνους και με τις ανάγκες μου. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό».

«Δεν γνωρίζω για το GNTM, να τα ρωτήσετε αυτά εκεί που πρέπει να τα ρωτήσετε. Δεν ξέρω κι εγώ, πολλές φορές έχω πει αυτό δεν θα το κάνω με τίποτα και τελικά το κάνω», είπε η Δούκισσα Νομικού και για την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ που δεν συνεχίστηκε σημείωσε: «Συναινετικά με τον ΣΚΑΪ είπαμε πάμε να δούμε τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε. Ας πάει ο καθένας εκεί που έχει να πάει και έχει ο Θεός».