Δούκισσα Νομικού: Το οριστικό τέλος της από τον ΑΝΤ1 – Το παρασκήνιο

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν επέστρεψε στη μικρή οθόνη, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε, για δύο μόλις εβδομάδες, στο «Πρωινό» στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Λόγω διαφορών αποχώρησε ενώ το συμβόλαιό της με το κανάλι βρισκόταν σε ισχύ.

Οι δύο πλευρές έκαναν συζητήσεις για τα πρότζεκτ που θα μπορούσε να αναλάβει η παρουσιάστρια, ενώ φήμες την ήθελαν να βρίσκεται στο τιμόνι μαγκαζίνο τα Σαββατοκύριακα. Το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», στον ALPHA, η ίδια δήλωσε: «Για να αποχωρήσω – με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια – πάει να πει πως κάτι έγινε που με στεναχώρησε σίγουρα πάρα πολύ. Ωστόσο, όλα καλά. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το αφήνω πίσω και συνεχίζω».

Όσον αφορά στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια: «Δεν το έχω καθόλου στο μυαλό μου ακόμα. Τηλεοπτικά δεν ανήκω κάπου, αν αυτό με ρωτάτε. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου».

Με αυτά τα λόγια η Δούκισσα παραδέχτηκε ότι η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 δεν υφίσταται πλέον. Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήσεις έγιναν ωστόσο δεν βρέθηκε κάτι που να ενδιαφέρει και τις δύο πλευρές. Έτσι, η Δούκισσα Νομικού αποδεσμεύτηκε και οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές.

Μάλιστα, άτομα από τον σταθμό του Αμαρουσίου τονίζουν ότι η ξανθιά παρουσιάστρια πάντα βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τα πρόσωπα που επιθυμούν να συνεργάζονται. Αυτό σημαίνει ότι, αν στο μέλλον υπάρξει κάτι που να της ταιριάζει και να την αφορά, η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή.

Να σημειωθεί ότι η Δούκισσα Νομικού, τα τελευταία χρόνια, κάνει επιλεκτικές συνεργασίες καθώς προτεραιότητα για εκείνη είναι τα παιδιά της και η οικογένειά της. Παράλληλα, στην επιχείρηση με κοσμήματα που διατηρεί, αφιερώνει αρκετό χρόνο οπότε η ίδια προσέχει πολύ το τι κάνει.