Δυστύχημα στη Βούλα: «Ήταν σαν να γινόταν σεισμός», λέει αυτόπτης μάρτυρας

Νεκρός ανασύρθηκε χθες βράδυ ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα με τη Ferrari που είχε αγοράσει μία ημέρα πριν.

Συγκλονίζε η μαρτυρία μίας οδηγού, που βρισκόταν πίσω ακριβώς από την Ferrari, τη μοιραία στιγμή που ο οδηγός του, έχασε τον έλεγχο. Σοκαρισμένη από το σκηνικό, η γυναίκα, περιέγραψε στο protothema ότι στο ύψος της Βούλας και μπροστά από το μαγαζί Riviera Coast, ο 45χρονος την προσπέρασε από τη δεξιά λωρίδα, με υπερβολική ταχύτητα. Όπως είπε, τρόμαξε, που σχεδόν σταμάτησε το αυτοκίνητο της καθώς η Ferrari, έκανε εκκωφαντικό θόρυβο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Ήταν σαν να γινόταν σεισμός».

Αμέσως μετά τη συμβολή της παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, η Ferrari, έστριψε δεξιά για να κατευθυνθεί ευθεία προς τα Λιμανάκια, όμως φαίνεται ότι λόγω της υπερβολικής ταχύτητας, έχασε τον έλεγχο και αμέσως μετά το φανάρι που κάνει αριστερά για τη Βάρης – Κορωπίου, έφυγε αριστερά, ανεβαίνοντας στο διαχωριστικό διάζωμα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο δέντρο.

Το όχημα άρπαξε φωτιά ενώ η αυτόπτης μάρτυρας, μαζί με ένα άλλο όχημα σταματάτησε για να βοηθήσει.

Πλησιάζοντας το φλεγόμενο όχημα, είδαν να ανοίγει η πόρτα και να βγαίνει η σύζυγος του Μονογυιού.

Η τροχαία, έχει αναλάβει πλέον τις έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος, και θα εξετάσει όλους τους αυτόπτες μάρτυρες, συγκεντρώνοντας παράλληλα υλικό από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας ενώ θα αναθέσει σε ειδικό πραγματογνώμονα να εκδώσει πόρισμα για το πως έγινε το τροχαίο δυστύχημα.