Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα στην Μαργαρίτα Θεοδωράκη

“Δεν μπορώ και δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό το επίπεδο”, σχολιάζει η Έλενα Ακρίτα την επίθεση που εξαπέλυσε εις βάρος της η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα.

Η κα Ακρίτα ξεκαθαρίζει στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πως “δεν θα επανέλθω σε αυτό το θέμα εκτός αν προκληθώ” ενώ σε σχόλιο στο post της αναφέρει πως θέλει” να είναι καλά η γυναίκα και τίποτα άλλο”.

Ειδικότερα, η Έλενα Ακρίτα γράφει στην ανάρτησή της:

“Η κ. Μαργαρίτα Θεοδωράκη σε κείμενό της εξαπολύει κατάρες προς πάσα κατεύθυνση και χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς για μένα. Δεν μπορώ και δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό το επίπεδο. Σέβομαι τον Μίκη Θεοδωράκη. Σέβομαι το έργο του, την ιστορία του, την υστεροφημία του. Ό,τι είχα να γράψω το έγραψα.

Δεν επανέρχομαι. Εκτός αν προκληθώ”.

Μαργαρίτα Θεοδωράκη στην Έλενα Ακρίτα: “Έγινες κατίνα”

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη σε ανάρτησή της στην οποία απάντησε πολύ επιθετικά σε όσους σχολίασαν την έκκλησή της για βοήθεια και οικονομική στήριξη, εξαπέλυσε πυρά εναντίον και της Έλενας Ακρίτα.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη κάνει ιδιαίτερη αναφορά και στην ανάρτηση της δημοσιογράφου η οποία μέσα από τη στήλη της, κατακεράυνωνε την κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Γράφει η κόρη του Μίκη:

*Έλενα Ακρίτα. Καλά δεν περίμενα να είσαι τόσο κουτσομπόλα! Έγινες κατίνα! Εγώ που σε θαύμαζα πάντα πάντα από παιδάκι, διάβαζα πάντα όλα τα γραπτά σου. Δεν σε θαυμάζω πια. Σε λυπάμαι. Κάνεις πολύ κακό στον πατέρα μου 95 χρονών, εσύ που γράφεις όλες αυτές τις αηδίες.

Συμπεριφέρεσαι μ’ εμάς σαν πλύστρα. Σε λυπάμαι για το χαμηλό επίπεδο που έχεις πέσει. Ή μήπως σε παρέσυραν; Ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των κανίβαλων, ανθρωποφάγων! Και κάτι ακόμη: δεν αγαπάς τον πατέρα μου. Άσε εμένα, ποτέ δεν με αγάπησες”.