Η Hyundai «teasάρει» τα νέα Kona N και N line! (Pics)

Τις πρώτες εικόνες από το ανανεωμένο Kona και τη νέα σπορτίφ έκδοση Kona N Line ανακοίνωσε η Hyundai, τα οποία εμφανίζουν πιο επιθετική σχεδίαση σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.

Να υπενθυμίσουμε ότι το κόμπακτ SUV Kona παρουσιάστηκε το 2017, ενώ φέτος λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά το Kona Hybrid και το Kona Electric.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις πρώτες φωτογραφίες, τόσο η νορμάλ έκδοση όσο και η N Line διαθέτουν αρκετά επιθετική όψη, με αρκετές διαφορές μεταξύ τους. Το Kona N Line ξεχωρίζει από τους τρεις μικρούς αεραγωγούς κάτω από το καπό, τα λεπτά LED, τις δύο μεγάλες εισαγωγές αέρα και το λογότυπο N Line. Στις υπόλοιπες εκδόσεις απουσιάζουν οι μικροί αεραγωγοί, το σήμα είναι πιο ψηλά τοποθετημένο αντί στη μάσκα, ενώ και εδώ τα LED φώτα ημέρας και οι προβολείς χαρίζουν στο αυτοκίνητο μια πολύ αγριεμένη όψη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα Kona και Kona N Line θα ανακοινώσει η Hyundai τις ερχόμενες εβδομάδες. Ωστόσο, περιμέναμε να μάθουμε επίσημα και ένα νέο για το πιο καυτό Kona N, αλλά φαίνεται ότι θα κάνει την εμφάνισή του αργότερα.