Η Maserati MC20 με ελάχιστο καμουφλάζ πριν την την παρουσίαση της τον Σεπτέμβρη (Pics)

Συνεχίζει τις πυρετώδεις δοκιμασίες της η νέα Maserati MC 20, προκειμένου να πραγματοποιήσει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στις 9 Σεπτεμβρίου που θα γίνει στην Μόντενα.


Στις τελευταίες φωτογραφίες βλέπουμε για πρώτη φορά το πολυαναμενόμενο σπορ μοντέλο με λίγο καμουφλάζ, αφήνοντας να φανούν περισσότερες λεπτομέρειες της σιλουέτας του.

Να θυμίσουμε εδώ πως το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε την παρουσίαση του μοντέλου τον περασμένο Ιούνιο, αλλά εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19 το λανσάρισμα μεταφέρθηκε για τον Σεπτέμβρη.Το μόνο επίσημο στοιχείο που γνωρίζουμε είναι ότι θα φοράει τον νέο V6 βενζινοκινητήρα των 3.0 λίτρων με την ονομασία Nettuno (Ποσειδώνας), ο οποίος θα έχει απόδοση 630 ίππων και 730 Nm ροπής η οποία θα είναι πλήρως διαθέσιμη στις 7.500 σ.α.λ. ενώ το όριο στροφών οριοθετείται στις 8.000 σ.α.λ.


Σε σχέση με τα πρώτα μουλάρια με το βαρύ καμουφλάζ, βλέπουμε πιο απαλές και λιτές γραμμές, μειώνοντας αισθητά τον όγκο του αυτοκίνητο. Χαρακτηριστικοί είναι οι αεραγωγοί του κίνητρα στους πίσω ώμους του αυτοκινήτου.

Στο εμπρός μέρος μέσα από τους ψεύτικους αεραγωγούς του καμουφλάζ, φαίνεται το μπλε χρώμα του αμαξώματος και διακρίνονται τα μυώδεις εμπρός φτερά, ενώ ο μπροστινός προφυλακτήρας με την μεγάλη χαρακτηριστική μάσκα δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το μοντέλο.Μυστήριο αποτελεί ακόμα η τελική μορφή των εμπρός προβολέων καθώς είναι το μόνο σημείο του αυτοκινήτου που καλύπτεται σχολαστικά.

Το πίσω μέρος παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτό και το καμουφλάζ είναι πιο έντονο, ωστόσο αποκαλύπτεται μέρος των πίσω φωτιστικών σωμάτων που φαίνεται πως ακολουθούν μια νέα σχεδιαστική γλώσσα για την Maserati, ενώ ακριβώς από κάτω τους φαίνονται οι αεραγωγοί για την ψύξη του τρίλιτρου κινητήρα.

Αλλά και ο πίσω προφυλακτήρας με τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης στο κέντρο του και τους αεραγωγούς στις άκρες του, τονίζοντας τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Να σημειώσουμε εδώ πως στα τέλη του 2021 αναμένεται και η αμιγώς ηλεκτρική MC20.