Η Peugeot γιορτάζει τα 210 χρόνια της!

Η Peugeot συμπλήρωσε 210 χρόνια ζωής και για να γιορτάσει τον αριθμό ορόσημο προχώρησε σε μία σειρά διαφόρων συμβολικών κινήσεων, όπως ένα νέο επετειακό λογότυπο.

Στις 26 Σεπτεμβρίου η Peugeot έκλεισε 210 χρόνια από την ημέρα που ήρθε στη ζωή. Όπως είναι φυσικό μέσα σε αυτό το διάστημα των δύο και πλέον αιώνων οι αλλαγές που έχουν συμβεί είναι πολλές, ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια η καθημερινότητα έχει αλλάξει άρδην. Όχι μόνο μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας και της συνδεσιμότητας, αλλά και μέσω του τρόπου σκέψης, των νέων καταναλωτικών προτύπων και των νέων μεθόδων κινητικότητας, όπου η μάρκα συνέχισε και συνεχίζει να εξελίσσεται.

Για να γιορτάσει λοιπόν η Peugeot αυτή την επέτειο και να τιμήσει τους συνεργάτες της δημιούργησε ένα δίμηνο πρόγραμμα μοναδικών εορταστικών ορόσημων. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

• Δημιουργήθηκε ένα ιδιαίτερο λογότυπο αφιερωμένο στον εορτασμό των 210 ετών του λιονταριού της μάρκας.

• Από τις 24 Αυγούστου μέχρι και το τέλος του 2020: μία διεθνής καμπάνια «2.1.0» συνοδεύει την επέτειο της Peugeot.

• Tον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεσπόζουν 13 ταινίες με τις πιο σημαντικές στιγμές της μάρκας: Το Peugeot 205, τον αγώνα του Le Mans το 1993, την Peugeot στο WRC, το εργατικό δυναμικό της, το Peugeot e-Legend, το Peugeot 404, τον Armand Peugeot,  το Peugeot Type 1, το Peugeot 401 Eclipse, τα 6 βραβεία Αυτοκινήτου της Χρονιάς (Car Of The Year), το Rally Dakar.

• Στις 26 Σεπτεμβρίου το ολοκαίνουριο 508 Peugeot Sport Engineered επιλέχθηκε από το κοινό ως το πιο εμβληματικό όχημα των τελευταίων δύο αιώνων.

• Από 1 Σεπτεμβρίου έως και 30 Οκτωβρίου η είσοδος στο Μουσείο «L` Aventure Peugeot» στην πόλη Sochaux της Γαλλίας κοστίζει μόνο ένα ευρώ για όλους τους επισκέπτες.

• Από τα μέσα Σεπτεμβρίου η συλλογή των προϊόντων Peugeot Lifestyle είναι διαθέσιμη για τον εορτασμό της επετείου των 210 χρόνων στο online κατάστημα. Αυτή η χαρακτηριστική συλλογή «Since 1810» δημιουργήθηκε για τους φίλους της μάρκας. Είναι μία ξεχωριστή συλλογή που περιλαμβάνει αντικείμενα για την κουζίνα, όπως μύλους, είδη ρουχισμού και μινιατούρες μοντέλων Peugeot. Για τους εμπόρους τα προϊόντα (μπρελόκ, τσάντες, καμβάς) υπογράφονται με τα «210 χρόνια» και φέρουν το μαύρο λογότυπο σε λευκό φόντο.