Η Teoren Motors, εισαγωγέας Renault- Dacia ανακοίνωσε την συνεργασία της με την ΠΥΡΑΜΙΣ ΕΠΕ στο Ηράκλειο Κρήτης

Renault Πυραμις επε

H TEOREN MOTORS A.E., αποκλειστικός εισαγωγέας των μαρκών Renault και Dacia στην Ελλάδα, καλωσορίζει στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυό της, την ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε.

H ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε., συστάθηκε από τον Π. Αργυράκη το 1974 και δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων καθώς και της παροχής υπηρεσιών aftersales, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο ΗράκλειοΚρήτης, στο 3ο χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών, ο πελάτης έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να οδηγήσει την πλήρη γκάμα των νέων μοντέλων Renault και Dacia.

Παράλληλα, στο 1ο χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών, στοιδιόκτητο συγκρότημα της εταιρείας, στεγάζονται οι υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής των επιβατικών και επαγγελματικών Renault και Dacia, πάντα με την εγγύηση της άριστης εξυπηρέτησης και της τεχνογνωσίας της ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε.

Στην ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε. της οικογένειας Αργυράκη, ο πελάτης θα βρει μια έμπειρη ομάδα, έτοιμη να τον ακούσει, να μελετήσει μαζί του τις ανάγκες του και να προτείνει τη βέλτιστη λύση για την αγορά καινούριου αυτοκινήτου, παραμένοντας δίπλα του και μετά την πώληση.  

Η TEOREN MOTORS A.E εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο της συνεργάτη, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η ένταξη της ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε. στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών θα συμβάλλει εποικοδομητικά στην περαιτέρω ανοδική πορεία των Renault & Dacia στην Ελλάδα.