Εβελίνα Παπούλια: Η άγνωστη σχέση με την Τατιάνα Στεφανίδου

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Εβελίνα Παπούλια. Μιλώντας στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» η ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική πρόταση ύψους 60.000 ευρώ που είχε δεχθεί αλλά απέρριψε, την κόρη της, τους δυο γάμους που έχει κάνει αλλά και για την άγνωστη σχέση της με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου πως «μου έχουν γίνει προτάσεις, για πολλά λεφτά και τις έχω αρνηθεί. Θυμάμαι για μια εκπομπή, περίπου τριών μηνών δουλειά, μου είχαν προτείνει περίπου 60.000 ευρώ και είπα όχι».

Κάνοντας αναφορά στους δυο γάμους που έχει κάνει στο παρελθόν η Εβελίνα Παπούλια τους χαρακτήρισε «καταστροφή». «Έχω κάνει δύο γάμους-καταστροφή. Με το που παντρευόμουν κάτι πάθαινα», είπε χαρακτηριστικά.

Για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου και τα σχόλια που δέχτηκε όταν έμεινε έγκυος η Εβελίνα Παπούλια είπε: «Το μοναδικό πράγμα που θα έλεγα στην κόρη μου είναι πως αν επαγγελματικά έχει βρει τον δρόμο της, δουλεύει, έχει τα χρήματά της και είναι ικανοποιημένη από αυτό, να κάνει όποτε θέλει παιδί. Εγώ ένιωσα πάρα πολύ σίγουρη γι’ αυτό. Δεν ήθελα να γίνω μεγάλη μητέρα, ήθελα να γίνω μικρή. Κάποιοι μου έλεγαν ότι τώρα που πρωταγωνιστώ σε σίριαλ, θα μείνω έγκυος; Κατέστρεψα την καριέρα μου. Δε θεώρησα ότι ποτέ την καταστρέφω».

Τέλος, στην ίδια συνέντευξη η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τον χορό και την άγνωστη σχέση της με την Τατιάνα Στεφανίδου αλλά και τη Τζένη Μπαλατσινού «Έξι χρονών αποφάσισα ότι εγώ αυτό θα γίνω, οπότε μου ήταν πολύ εύκολο. Το σώμα μου με σταμάτησε, οι τραυματισμοί μου. Ήμασταν στην ίδια σχολή με την Τατιάνα. Ήταν μια πάρα πολύ καλή χορεύτρια, κάναμε πάρα πολλή παρέα, κολλητή παρέα. Μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού ήμασταν μία παρέα. Κάναμε παραστάσεις μαζί, πηγαίναμε στο Λονδίνο μαζί, αλλά μετά χαθήκαμε».