“Έχω να κοιμηθώ μέρες, αυτό το γιατί θα με φάει” λέει συντετριμμένος ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας

«Έχω να κοιμηθώ μέρες, νομίζω ότι το κοριτσάκι μου είναι κοντά μου»
Στο γραφείο της 25ης τακτικής Ανακρίτριας στην Ευελπίδων βρίσκεται ο Πακιστανός δολοφόνος (σ.σ. με τα μάτια κάτω αυτή τη φορά…) της Νικολέτας Καρολίδου για να απολογηθεί για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε μέσα στο σπίτι που διέμεναν στο Περιστέρι.

Το κατηγορητήριο που του προσάπτεται είναι βαρύ και καταγράφονται όχι μόνο οι άγριες συνθήκες θανάτου του θύματος αλλά και κρίσιμα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί για τον χρόνο πριν και τον χρόνο μετά το έγκλημα σε βάρος της ανήλικης.

Θυμίζουμε ότι ο 22χρονος (;) Πακιστανός εμφανιζόταν με δύο ονόματα, τρία επίθετα, τρία πατρώνυμα, τέσσερα μητρώνυμα και τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης!

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της Νικολέτας προήλθε από ασφυξία καθώς ο δράστης τής έκλεισε τη μύτη και το στόμα. Το θύμα φαίνεται να πάλεψε σκληρά για τη ζωή του πριν ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός θανάτου.

Οι τελευταίες στιγμές της Νικολέτας ήταν τα περίπου τέσσερα με πέντε βασανιστικά, μαρτυρικά λεπτά, από τη στιγμή που ο δράστης της προκάλεσε ασφυξία, που η ανήλικη πάσχιζε να «κερδίσει» λίγο αέρα.

Σε σύγχυση ο πατέρας της Νικολέτας

«Δεν θα ήθελα ποτέ να τον δω από κοντά. Εκτός αν μου τον φέρουνε μέσα στο σπίτι και τον κρατούσαν μια μέρα εδώ», σχολίασε στην ΕΡΤ ο πατέρας της 17χρονης, ενώ η σύγχυσή του λόγω πένθους φάνηκε στον Alpha όπου είπε κάτι διαφορετικό:

«Σίγουρα θα επιθυμούσα να τον δω, να ρωτήσω γιατί. Γιατί; Για ποιο λόγο; Πολλά γιατί. Μπορούσε να φύγει σαν άνθρωπος, να χωρίσει και τελειώσει η υπόθεση, να μη χάσουμε το κοριτσάκι μας».

Σε ότι αφορά την απολογία του Πακιστανού, ο πατέρας της 17χρονης είπε ότι περιμένει την απόφαση (σ.σ. του Εισαγγελέα), περιμένει να δει τι θα πει ο ίδιος, για ποιο λόγο σκότωσε την κόρη του.

«Έχω να κοιμηθώ μέρες, νομίζω ότι το κοριτσάκι μου είναι κοντά μου … Αυτό το γιατί θα με φάει», είπε ακόμα.