Εφιάλτης στη Θεσσαλονίκη: 18χρονος βίασε ανήλικη κι έστειλε το βίντεο στον φίλο του

Έναν εφιάλτη κατήγγειλε πως έζησε μία ανήλικη κοπέλα στην περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, όταν συναντήθηκε με έναν 18χρονο στο σπίτι του και την βίασε.

Σύμφωνα με όσα είπε η 14χρονη κοπέλα στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, ένας 18χρονος μετά από συνάντηση στην οικία του προέβη, χωρίς τη θέλησή της, σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, ενώ βιντεοσκόπησε και μέρος αυτών με το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο στη συνέχεια απέστειλε σε φίλους του.

H ανήλικη γνωρίστηκε με τον 18χρονο μέσω των κοινωνικών δικτύων τον χειμώνα και από τότε είχαν συχνά επικοινωνία, ενώ είναι άγνωστο αν είχαν συναντηθεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν. Ο φερόμενος ως δράστης κέρδισε την εμπιστοσύνη της και εκείνη δέχτηκε να τον συναντήσει στο σπίτι του, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τα όσα κατήγγειλε ότι ακολούθησαν.

Μετά την καταγγελία της ανήλικης, σε βάρος του 18χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους και για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Πηγή: protothema.gr