Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: O γιος του 49χρονου συζυγοκτόνου είχε ζητήσει τον εγκλεισμό του πατέρα του σε ψυχιατρική κλινική

 

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία τα οποία έρχονται στο φως της δημοσιότητας του 49χρονου ο οποίος δολοφόνησε τη γυναίκα του, την Κυρακή το βράδυ στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Ακόμη και ο γιος του σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr είχε πάει στον αρμόδιο εισαγγελέα ζητώντας τον εγκλεσμό του πατέρα του σε ψυχιατρική κλινική αφού η ζώη τόσο του ίδιου όσο και της μητέρας του γινόταν ολοένα και ανυπόφορη εξαιτίας της αλλοπρόσαλης συμπεριφοράς.

 

Συγκεκριμένα , το 2020 ο 49χρονος Αρμένιος είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική, την πρώτη φορά μετά από μια απόπειρα αυτοκτονίας  και τη δεύτερη όταν το ίδιο του το παιδί ζήτησε από τον εισαγγελέα τον εγκλεισμό του πατέρα του. Ο δράστης καθόταν στο ψυχιατρείο όσο διάστημα χρειαζόταν για να γίνει καλά και στη συνέχεια έφευγε ακολουθώντας κάποια φαρμακευτική αγωγή από τους ψυχιάτρους , πράγμα το οποίο δεν έκανε σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνώριζαν με αποτέλσμα να βασανίζει να σκοτώσει τη σύζυγό του.

 

«Με οκτώ μαχαιριές σκότωσε τη σύζυγό του»

 

Υπενθυμίζεται ότι ο  49χρονος Αρμένιος έσφαξε την 48χρονη σύζυγό του, στην κρεβατοκαμαρά τους, με οχτώ μαχαιριές στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

 

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς οτι κατακρεούργησε την 48χρονη σύζυγο του με κυνηγετικό μαχαίρι γιατι πίστευε οτι τον απατούσε.

 

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε λίμνη αίματος, ενώ έφερε χτυπήματα στον θώρακα και τα πόδια. Ερευνώντας το σπίτι, αστυνομικοί εντόπισαν το  κυνηγετικό μαχαίρι.

 

Γύρω στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής, ο καθ’ ομολογίαν δράστης μετέβη στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει την σύζυγό του.

 

Το άψυχο σώμα της βρέθηκε λίγο αργότερα από πλήρωμα περιπολικού, που μετέβη στην οικία του για να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς του, ενώ άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα.