Έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της για να μην τον βλέπει δυστυχισμένο

Στο σχολείο και στο αυτοκίνητό της.

 

Η νεαρή και όμορφη δασκάλα Μόνικα Ελίζαμπεθ Γιανγκ, 24 ετών, ομολόγησε πως έκανε σεξ με 14χρονο μαθητή της «για να τον βγάλει από τη δυστυχία του». Η Αυστραλέζα δασκάλα κατηγορείται για επίθεση κατά του εφήβου, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, στο σχολείο και στο αυτοκίνητό της.

Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, η Γιανγκ πολιορκούσε τον έφηβο, τον βομβάρδιζε με μηνύματα πως «τον ήθελε», «τον περίμενε», του ασκούσε πιέσεις να τη συναντήσει, αλλά και να τις στείλει γυμνές ή πολύ προκλητικές φωτογραφίες του, όπως του έστελνε κι εκείνη. Σε μια από αυτές η Γιανγκ φαίνεται να είναι ξαπλωμένη γυμνή στο κρεβάτι της, ενώ στη λεζάντα γράφει «Σε περιμένω», και πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος πάρκινγκ όπου είχε καταφύγει αποκάλυψαν τις πέντε συνευρέσεις τους στο αυτοκίνητο, που ήταν πολύ λεπτομερή, ώστε να δείχνουν ακόμη και το χέρι της μέσα στο παντελόνι του εφήβου ή να τοποθετεί το δικό του χέρι μέσα από το εσώρουχό της.

Στη δασκάλα από το Σίδνεϊ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για 12 αδικήματα, μετά τη σύλληψή της στις 10 Ιουλίου 2020, μεταξύ των οποίων η σεξουαλική κακοποίηση και επαφή με παιδί ηλικίας 14-16 και η κατάχρηση εξουσίας. Η Γιανγκ δήλωσε αθώα για όλα και αποκάλεσε τα πλάνα από τις κάμερες «υπερβολικά», όμως στην πορεία ομολόγησε την ενοχή της μόνο για τις κατηγορίες της σεξουαλικής επαφής με το 14χρονο, προκειμένου να τον εμποδίσει από το να υποστεί ξανά το μαρτύριο της ανάκρισης σε μια νέα δίκη. Προς υπεράσπισή της η συνήγορός της ζήτησε την ψυχική αξιολόγηση της Γιανγκ, ώστε να ληφθεί υπόψη πριν τον ορισμό της ποινής της, λόγω του ότι η πελάτισσά της, όπως είπε, κυριεύεται από υπερβολικό άγχος και αντιδρά παρορμητικά απέναντι στους αγαπημένους της. Ο εισαγγελέας ζήτησε την παράταση της προφυλάκισής της μέχρι την ακρόαση της απόφασης του δικαστηρίου. Εάν καταδικαστεί για το έγκλημα, βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης ακόμη και 12 ετών.